Prijava

Vaša prijava

Svi smo pobjedili !


Dragi  badmintonaši Velike Gorice, Zagreba i okolice HVALA VAM svima velikim i malenima što ste OTVORILI SVOJE SRCE i pomogli sa doniranim stvarima za našu Slavoniju.

zajedno za slavoniju

10-eti jubilarni badmintonski turnir „Medo štedo plišani „ pod pokroviteljstvom Zagrebačke zupanije koji se u nedjelju 25. svibnja odigrao zajedno sa turnirom        „ Roditelja i djece „ u DT Areni Novo Čiče pokazao je zajednički duh svih prisutnih igrača i njihovih roditelja, djedova i baka, rodbine i prijatelja  koji su dali poruku da smo zajedno jači i da znamo pomoći kada je potrebno. U Turopoljskom kraju ljudi su vodili bitke sa poplavama i istinski mogu razumjeti emocije naših Slavonaca odvojenih od svojih domova kojima je vodena stihija odnijela gotovo sve što su godinama stvarali.

Naši izviđački odred preuzeo je donacije i smjestio ih u Centar za djecu mlade i obitelj odakle će zajedno sa drugim donacijama krenuti put Slavonije. Pomoć je naravno još uvijek dobrodošla tako da i nadalje mozete zvati telefon 060 9011 i na taj način donirati potrebitima.

Za igrački dio nagrade je osigurao „Medo štedo „ tako da još jednom od srca zahvaljujemo Erste banci i curama iz „ Medinog brloga „ posebno Snjezani Herceg i Irmi Dedić na velikoj podršci u popularizaciji našeg sporta.

Link sa svim rezultatima na turniru pogledajte nahttps://dl.dropboxusercontent.com/u/77491028/PlisoKnP/index.html a slikama našeg povjerenika Saveza za medije i marketing Sergeja Jonkea uzivajte u 10-etom izdanju ” Pliše “. Hvala Sergej!

cure U9

             Djevojčice do 9 godina:

Pobjednica ; Dorotea Koljaja (ZG- u sredini ). 2 mjesto; Lana Ferjančić ( VG lijevo ) te treće mjesto Jelena Buchberger ( VG desno )

lana ferjancic

Na svom prvom turniru Lana ( VG ) je uzivala u igri !

decki U9

Kod dječaka do 9 godina pobjedio je Marin Miše ( ZG ), dok je srebrnu medalju osvojio Jakov Ivanković ( VG)

mico s curkama

Nema nikakve sumnje nova generacija VG šampiona i šampionki je stvorena, vrijeme je na njihovoj strani, ono što je potrebno : marljivost na treninzima, uspjeh u škoji i pripreme kao vazan segment razvoja svakog sportaša.

 

dva Ivana i Lana

U uzrastu do 11 godina već dugo neprikosnoven i definitivno najbolji poletarac Hrvatske Ivan Gotesman ( ZG – lijevo ) pobjedio je konkurenciju, Mihael Jurenić ( VG nije na slici ) i Ivan Mance ( VG desno ) osvojili su brončane medalje dok je Luna Šaban ( MZ) u sredini zlatna poletarka i srebrna u ukupnom poretku.

zagrebaši

Kod dječaka do 13 godina sve medalje odnijeli su Zagrebaši, pobjednik je aktualni prvak Hrvatske Josip Meglić ( u sredini ),
drugi je bio Ivan Gotesman ( lijevo ) dok je bronca pripala Luki Muzaku.

u13 ira

Kod djevojčica do 13 zlato ostaje u Velikoj Gorici, pobjednica je Ira Misir, srebrnu medalju osvojila je Dunja Štrbenac (ZG  lijevo) dok je brončana Gloria Obadić ( ZG desno )

parovi decki

Muški parovi do 13 godina

Pobjednici ( Meglić/ Buchberger), srebro ( Gotesman/ Muzak ), bronca                ( Mance/ Jurenić)

parovi cure

Zenski parovi do 13 godina

Pobjednice ( Misir/ Belas ), srebro ( Miše/ Štrbenac) , bronca      (Šaban/Obadić)

Velika borba vodila se u najbrojnijoj konkurenciji na turniru ” Roditelja i djece”,a neizvjesost je trajala do samog kraja.

ira i davor

Misiri u napadu

:)

pepa i lucija

Buchberger family ( Lucija i mama Josipa )

viktor i antonio

Lazar Viktor i Antonio između dva gema

buha i vito

Buchbergeri serviraju za meč

Najuspješniji u parskoj igri bili su velikogoričani koji već dugo vremena njeguju ovu disciplinu:

roditelji  i djeca winneri

Pobjednici ; Damir i Dorian Cvijanović, srebro Antonio i Viktor Lazar i bronca Vito i Josip Buchberger.

Osim ” Mede štede ” publiku i igrače na turniru uveseljavao je ” Gizmo” pa pogledajte nekoliko njegovih slika u akciji :

gizmo

Gizmo sluša couch

gizmo jede lopticu

Gizmo sređuje lopticu

:)

Za kraj Hvala svima od srca jer:

SVI ZAJEDNO SMO POBJEDILI !

pozdrav od mede štede

Veliki pozdrav do sljedećeg susreta zeli Vam “Medo štedo” i VG badmintonaši !

Ne daj se SLAVONIJO !

zajedno za slavoniju