Prijava

Vaša prijava

Gradići su arhivirani, Jelačić u subotu igra s Lukavcem

[]

Petoligaš Jelačić iz Vukovine u punom je trenažnom pogonu, a odigrana je i prva test utakmica. Trener Stefan Rajić uvijek je na dispoziciji za Cityportal.

– Protiv Gradića smo igrali u subotu 29. siječnja u Vukovini. Izgubili smo 2-6 prvenstveno zbog velikog broja individualnih pogrešaka u fazi obrane, ali to i nije tako iznenađujuće jer je teren bio izuzetno težak za igru. Najvažnije je da smo se dobro istrčali i da nije bilo ozljeda – kazao je na početku mlad i ambiciozan strateg. Evo i izvještaja s utakmice Jelačić – Gradići.

Sudac: Ivan Marinčević

STRIJELCI: 0:1 – Posavec (7), 0:2 – Hrženjak (8), 1:2 – Miletić (12), 2:2 – Miletić (29), 2:3 – Turkalj (39), 2:4 – Šuman (39), 2:5 – Borovac (45), 2:6 – Šuman (84).

NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Sokić, Rovišan, Maslać, Čumpek, Landeka, Mihanović, Krasnić, Jurić, Memić, Miletić (još su igrali: Mraković, Prizmić, Juričić, Mateo Nikić, Antonio Nikić, Harambašić, Karaula, Rajić, Perečinec).

TRENER: Stefan Rajić

NK GRADIĆI: Božurić, Božić, Budimir, Banić, Krstanović, Borovac, Vidaković, Turkalj, David Posavec, Šuman, Hrženjak (još su igrali: Vojnić, Janječić, Fridrich).

TRENER: Marko Biljan

Foto: Mato Paviša

Rajić je najavio novu pripremnu utakmicu.

– U subotu 5. veljače igramo s Lukavcem od 12.00 sati u Meštrici. Pripreme se odvijaju prema planu i programu, male probleme nam jedino zadaje kvaliteta terena. Dečki sve svoje obaveze odrađuju jako korektno i na tome im se ovim putem zahvaljujem. Na treninzima su prisutni gotovo svi igrači a jedini problem u tom smislu je korona i izolacije pa imamo nekolicinu koja zbog toga nije odradila sve aktivnosti. Za sada nema ozlijeđenih igrača i nadam se da će tako i ostati do početka prvenstva – Rajićeva je želja i nada.