Prijava

Vaša prijava

Kurilovec i Segesta bez pobjednika

[]

III. HNL središte, 20. kolo

Čvrsta i borbena utakmica Kurilovca i sisačke Segeste. U prvom dijelu bez velikih prilika i golova, uz diskutabilnu situaciju iz 39. minute. Duel gostujućeg igrača Burmudžije i domaćeg napadača Bakule. Pred golom gostiju u naletu srušen je kurilovečki napadač, a sudačka zviždaljka ostaje nijema, na što domaći igrači i klupa opravdano negoduju. Gosti su poveli iz jedne naizgled bezopasne situacije kada je tamnoputi Kesse oduzeo loptu neopreznom domaćem stoperu Završkom, na kojih dvadeset metara od gola, sjurio se prema golu i uz pomoć stative poentira nisko uz kut. Od 62. minute gosti malobrojniji zbog drugog žutog kartona Stojakovića, a desetak minuta kasnije Kurilovec poravnava rezultat. Gotovo tek što je ušao u igru Knežić, upisuje se u strijelce. S kornera na desetak metara od gola ubacuje Matoš, Selman glavom pogađa stativu od koje se lopta odbila u peterac do Knežića, koji je zakucava u mrežu. Kurilovec u opasnom naletu na vrata Segeste u zadnjih 15 minuta, spomenimo jedan zaista opasan udarac Selmana u 83. minuti, lopta je završila tik uz prečku.

KURILOVEC – SEGESTA 1:1
Velika Gorica. SRC Udarnik. Gledatelja 100. Sudac: Meglić (Krapinske Toplice). Pomoćnici: Bedeniković i Sušanj.
Strijelci: 0:1 – Kesse (60), 1:1 – Knežić (72).
KURILOVEC: Išek, Grdenić, Tolj (od 70. Župetić), Završki, Musa, Šarić, Resler, Alili (od 70. Knežić), Matoš, Selman, Bakula. Trener: Senad Harambašić.
SEGESTA: Skender, Vranić, Kapac, Šipuš, Ružička (od 68. Topalović), Kesse, Topić (od 79. Matić), Burmudžija, Murati, Stojaković, Coelho. Trener: Dalibor Sanader.

The post Kurilovec i Segesta bez pobjednika first appeared on cityportal.hr.

Objava Kurilovec i Segesta bez pobjednika pojavila se prvi puta na cityportal.hr.