Prijava

Vaša prijava

Nove medalje za Maraton klub: Vuković zlatna u Italiji, a Martinec brončana na PH

['Italija', 'Maraton klub Velika Gorica', 'Nina Vuković', 'ph juniori/ke', 'tena martinec']

Članovi Maraton kluba Velika Gorica za vikend su nastupili na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, a koje je organizirao Atletski klub Karlovac.  Na natjecanju su nastupila 43 tima s više od tri stotine natjecatelja.

Najvrjedniji rezultat, prvog dana natjecanja, postigla je Tena Martinec u utrci na 400 metara s vremenom od 58,62 s., što joj je bilo dovoljno za treće mjesto pobjedničkog postolja i osvajanje brončane medalje.  Drugi dan natjecanja i utrka na 800 metara u vremenu 2:15,64 min Teni Martinec donosi drugu brončanu medalju na PH, a ostvarenim rezultatom Tena je svoj osobni rekord popravila za nepune četiri sekunde.

S druge strane Nina Vuković je nastupila na A.S.D. Atletica 2000 – San Vito e Codroipo mitingu u Italiji u disciplinama na 400 i 800 metara te postigla odlične rezultate! Na utrci od 400 metara Nina zauzima odlično 2. mjesto s vremenom 55,76 sec, dok na utrci od 800 m zauzima zlatnu poziciju s vremenom 2:08,57 te joj je jako malo falilo da sruši rekord ovog mitinga!

Slijedeći vikend od 10.06. do 12.06.2022. Atletsku školu čeka natjecanje u sklopu 3. kola Hrvatske atletske lige sjever, seniori će nastupiti na Karlovačkom ceneru, a u ponudi je i Međunarodni atletski miting u organizaciji HAAK Mladost-Zagreb.

The post Nove medalje za Maraton klub: Vuković zlatna u Italiji, a Martinec brončana na PH appeared first on cityportal.hr.