Prijava

Vaša prijava

U punom jeku pripreme za VGF


Zahuktavaju se pripreme za Velikogorički festival. Novih 20-ak izvođača i pjesama o turopoljskom kraju i motivima ovih se dana dorađuju i snimaju, a publika će ih imati prilike vrlo skoro i poslušati.

Nove skladbe zavrtjet će se na valovima City radija, ali i partnerskih radio postaja, a moći ćete u njima uživati i putem društvene mreže soundcloud te na stranicama VGF-a.

„Sve je pod kontrolom. Snimanja dobro napreduju, imamo 20 novih skladbi koje su na razini prošlogodišnjeg festivala. Nadamo se da ćemo i ove godine obogatiti turopoljsku glazbenu scenu, ali i pridonijeti širenju programa s novim autorima i izvođačima“, rekao je umjetnički ravnatelj Festivala, Ivica Potočnik.

Kvaliteti festivala i ove će godine doprinijeti veliki tamburaški orkestar VGF-a sačinjen od najboljih tamburaša u Turopolju.

„I ove ćemo godine dati najbolje od sebe. Gorica je moj grad i drago mi je da mogu doprinijeti festivalu“, rekao je Antun Stašić, koncertni majstor VGF-a, inače akademski glazbenik i profesor violine.


Tečaj za buduće roditelje