Prijava

Vaša prijava

Odbojkašice Velike Gorice i Kravarskog bruse formu u “Rookie” proljetnoj ligi

[]

Dvije ekipe Odbojkaškog kluba Velika Gorica i djevojke iz OK Kravarsko sudjeluju u ovogodišnjem, drugom izdanju, „Rookie“ proljetne odbojkaške lige. Natjecanje je to ekipa mlađih uzrasta, a prvo kolo odigrano je 29. travnja u Petrinji. Svoje znanje i vještinu pokazalo je stotinjak odbojkašica iz Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko –Moslavačke županije.

Ligu, organizira nekoliko odbojkaških klubova regije centar, a zamišljena je kao razvojni turnir prijateljskih klubova i kako bi se motiviralo igračice na nastavak bavljenja odbojkom, ali i uigravanje ekipa za ligaška natjecanja.

Foto: FB OK Velika Gorica

– Cilj je olakšati prelazak iz kadetskih sastava na igranje i treniranje u juniorskim i seniorskim ekipama. Iako je natjecateljska, Rookie liga je prvenstveno prijateljskog karaktera i bazirana na fair playu. Kroz natjecanje, putovanja i druženja s ostalim odbojkašicama, trenerima i stručnim osobljem razvija se sportski duh, izgrađuje osoba i stvaraju se neka prijateljstva i uspomene koje ostaju za čitav život – ističu organizatori.

Kako je turnirskim sistemom zamišljeno da se odigra što više utakmica u svim gradovima iz kojih dolaze klubovi, liga se ovog vikenda seli u Sunju i Kravarsko.

Naslovna fotografija: FB OK Kravarsko

 

Ova objava Odbojkašice Velike Gorice i Kravarskog bruse formu u “Rookie” proljetnoj ligi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Državno Natjecanje iz geografije