Prijava

Vaša prijava

Gorički filmofili besplatno će moći pogledati odabrane naslove s ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala

[]

Program ‘ZFF putuje’ ponovno stiže u Veliku Goricu. Iako se ovaj najveći međunarodni festival u Hrvatskoj već 21 godinu održava u metropoli, dio sjajne zeefefovske atmosfere ove će se godine osjetiti i u našem gradu. U subotu, 11. studenog u Domu kulture Galženica – Retro kino, bit će prikazani odabrani naslovi s ovogodišnjeg ZFF-a.

– Goričkoj publici prikazat ćemo dječji film ‘Moj život kao Lotta’, njemačke produkcije. Radi se o misterij-drami kada se prvi školski izelt pretvara u noćnu moru. Projekcija počinje u 17 sati, a od 19 sati počinje španjolska drama ‘20.000 vrsta pčela’. U glavnoj ulozi dirljive i delikatne španjolske drame, redateljice Estibaliz Urresola Solaguren, gledamat ćemo 9-godišnju Sofíju Otero, najmlađu dobitnicu Srebrnog medvjeda u povijesti Berlinskog filmskog festivala – ističu iz Kina Gorica te dodaju kako je ulaz na obje projekcije besplatan. 

Inače, ‘ZFF putuje’ održava se već niz godina u kinima članovima Kino mreže te zajedno s programima koji se održavaju online, omogućava filmofilima u brojnim gradovima diljem Hrvatske da paralelno sa zagrebačkom publikom uživaju u filmovima iz programa ZFF-a.

 

Ova objava Gorički filmofili besplatno će moći pogledati odabrane naslove s ovogodišnjeg Zagreb Film Festivala se prvi puta pojavila na cityportal.hr.