Prijava

Vaša prijava

Dva srebra za Velikogoričke mažoretkinje, a spremaju se i za Gorica Christmas Open

[]

Velikogoričke mažoretkinje ostvarile su odlične uspjehe na internacionalnom Grand Prix natjecanju održanom u nedjelju 19. studenog u Donjoj Stubici.

Lucija Lah, Bianca Potesak i Lana Božićević osvojile su drugo mjesto u kategoriji trio štap kadeti, a srebro su osvojile i članice sastava classic pom pon kadeti u sastavu Marijeta Cvitan, Lucija Lah, Bianca Potesak, Lana Božičević, Matea Buntak, Lana Krilčić, Isabella Troha, Mia Kukec, Zara Stepanić, Lorena Kuridža, Tea Turner, Lucija Sivrić, Tena Rak, Klara Đaković te Pia Mrkonjić.

Foto: Velikogoričke mažoretkinje

Inače, Velikogoričke mažoretkinje ovoga puta su na natjecanju predstavljale kadetkinje i to u četiri različite kategorije. Natjecanje koje je okupilo 24 tima iz pet zemalja, organizirao je Savez mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske u suradnji sa Stubičkim mažoretkinjama “Shelly”.

Velikogoričke mažoretkinje nastavljaju s radom te se pripremaju za Gorica Christmas Open, internacionalno natjecanje u Velikoj Gorici, na kojem će ujedno biti domaćini.

Natjecanje će biti 9.prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole te će svoj rad predstaviti kadetkinje, juniorke i seniorke i tako zaključiti 2023. godinu.

 

Ova objava Dva srebra za Velikogoričke mažoretkinje, a spremaju se i za Gorica Christmas Open se prvi puta pojavila na cityportal.hr.