Prijava

Vaša prijava

Goričke karatistice Lucija Kirinić i Ema Filković otputovale na prvenstvo u Gruziju

[]

Dvije članice Karate kluba Velika Gorica, Lucija Kirinić i Ema Filković, jučer navečer otputovale su s hrvatskom karate reprezentacijom na Europsko prvenstvo u Gruziju gdje će braniti boje Hrvatske.

-Cure su prije puta odradile zadnji trening te spremne nastupaju na ovom velikom natjecanju. Lucija predstavlja Hrvatsku u kategoriji juniorki do 48 kilograma, a Ema u kategoriji juniorki do 66 kilograma – ističu iz kluba.

Riječ je o 51. izdanju Europskog prvenstva za kadete i juniore te 16. izdanje Prvenstva Starog kontinenta za mlađe seniore, a o veličini natjecanja govori i broj prijavljenih natjecatelja. Prijavilo ih se više od 1160 natjecatelja iz 49 zemalja, a hrvatske boje branit će čak 42 karatista.

Podsjetimo kako su Ema i Lucija svoje mjesto na prvenstvu izborile kao najbolje u svojim kategorijama. Kroz 5 bodovnih turnira, koje je odredila stručno trenerska komisija i stručni stožer reprezentacije, skupile su najviše bodova i izborile nastup na ovom velikom natjecanju.

Prema rasporedu cure nastupaju u subotu 10.veljače.

 

Ova objava Goričke karatistice Lucija Kirinić i Ema Filković otputovale na prvenstvo u Gruziju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.