Prijava

Vaša prijava

TKD Velika Gorica sezonu otvorio medaljama, a imaju i nove crne pojaseve u klubu

[]

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica otvorili su ovogodišnju natjecateljsku sezonu nastupom na međunarodnom turniru M2 u Rugvici. Bio je to odličan početak uz osvojenih šest medalja. Dora Habijančić bila je zlatna, a broncu su osvojili Lana Gavrilov, Ema Bakula, Lana Horvat, Katarina Bačurin i Emanuela Terzić. Natjecanje je okupilo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Slovačke.

Sara je jedina iz kluba još nastupila na bodovnom turniru za svjetsku seniorsku rang listu i kategorizacijski turni G1 Slovenia open. U njezinoj kategoriji -57 kilograma bile su prijavljene 33 sportašice, a iako je Sara odlično otvorila turnir pobjedom na Grkinjom, no u četvrtfinalu se sastala s već otprije poznatom protivnicom iz Srbije. Svaka je dobila po rundu, dok je u odlučujućoj, trećoj rundi, kako ističu iz kluba, sudac odlučio Sari dati dvije opomene te je runda završila u korist predstavnice Srbije.

Foto: TKD Velika Gorica

Sara je tako osvojila 5. mjesto, ali i što je još važnije nove bodove na svjetskoj rang listi pa je sada bliže top 100 rankinga. Uz to dobila je i IV kategoriju HOO.

Iz TKD kluba stigla je još jedna dobra vijest. U siječnju je petero članova pristupilo polaganju za majstorsko zvanje pa su tako ponosni nosioci crnog pojasa postali Petra Prlić, Iva Hapać, Lejla Lea Kajfeš, Lana Gavrilov i Dorian Pečnik.

Foto: TKD Velika Gorica

Ova objava TKD Velika Gorica sezonu otvorio medaljama, a imaju i nove crne pojaseve u klubu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Državno Natjecanje iz geografije