Prijava

Vaša prijava

Odbojkaši dominiraju: Prvi korak OŠ Šćitarjeva prema obrani titule prvaka države

[]

Jedno po jedno, sport po sport, polako završavaju gradska natjecanja za učenike velikogoričkih škola, a među njih se smjestila i muška odbojka za pete i šest razrede. Samo tri škole prijavile su se sa željom za sudjelovanje, pa smo dobili turnir na kojem je sudjelovala samo jedna od četiri škole iz samoga grada, i to OŠ Eugena Kvaternika, a uz domaćina Veliku Mlaku, naravno da je tu bilo i Šćitarjevo.

Taj “naravno” proizlazi iz činjenice da se Šćitarjevo u kratkom roku, senzacionalnim osvajanjem državnog prvenstva u istoj ovoj kategoriji, prometnulo u najveću snagu školske odbojke u našem gradu. Samim time, nije nimalo neočekivano što je sve završilo novim trijumfom djece iz Šćitarjeva i njihova profesora TZK-a i trenera Matije Ribića. U ogledu s OŠ Velikom Mlakom školarci iz Šćitarjeva pobijedili su 2-0, u onom s OŠ Eugena Kvaternika bili bolji s 2-1 u setovima, čime su izborili plasman na županijsko natjecanje.

Imenom i prezimenom, to su učinili ovi dječaci: Niko Vrdoljak, Roko Bekavac, Patrik Cik, Nikola Geljić, Ivano Postonjski, Gabriel Kovačić, Marko Ivić, Ivan Križić, Ante Martinović, Jakov Princip, Ivan Ivančić i Robert Lončar.

Drugi korak prema obrani naslova prvaka Hrvatske u školskoj odbojci u konkurenciji petih i šestih razreda OŠ Šćitarjevo će pokušati napraviti već za deset dana, budući da je županijsko natjecanje na rasporedu 18. ožujka, i to u Rugvici.

Lijepa odbojkaška priča na rubu antičkog nalazišta nastavlja se i dalje, a sve govori da profesor Ribić i njegovi klinci nemaju namjeru zaustavljati ovaj kotač…

Ova objava Odbojkaši dominiraju: Prvi korak OŠ Šćitarjeva prema obrani titule prvaka države se prvi puta pojavila na cityportal.hr.