Prijava

Vaša prijava

Pučko učilište slavi rođendan! Šest dana zabave uz kino, kazalište, glazbe…

[]

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica slavi 64. rođendan! Tom prigodom pripremili su razne sadržaje za sugrađane u razdoblju od 22. do 27. travnja, koji će se odvijati u Pučkom učilištu i Domu kulture Galženica.  Posjetitelji će moći uživati u brojnim besplatnim programima gotovo svih djelatnosti kojima se Učilište bavi, od kazališta, kina, izdavaštva, obrazovanja i glazbe.

Slavljenički program počinje u ponedjeljak, 22. travnja na Dan planeta Zemlje i tom prigodom organiziramo besplatne radionice za djecu i odrasle. Najmlađi će moći sudjelovati u izradi eko detergenta, sadnji proljetnog cvijeća i školi crtanja. Oni malo stariji kreativci, u petak 26. travnja imaju priliku okušati se u oblikovanju gline na Kiparskoj radionici u 19 sati.

Utorak, 23. travnja je dan za kino. Možete pogledati sinkronizirani crtić „Patke selice“ i ovogodišnju Oscarom nagrađenu komediju „The Holdovers“, a koje možete pogledati u 18 i 20 h.

Tu je još i izložba u Galeriji Trumbetaš, koncert sopranistica koje će izvesti operne duete i arije, a veliki slavljenički tulum predviđen je za subotu 27. travnja ispred Pučkog učilišta. Bit će plesa, svirke i pjesme, zanimljivih dječjih radionica kao i performansa. Više o programu pročitajte ovdje. 

– Besplatne ulaznice za predstavu, kao i kino projekcije možete podići na blagajni Učilišta sat vremena prije početka. Vjerujemo da će u ovom raznovrsnom i bogatom programu svatko pronaći nešto za sebe. Dođite, uživajte i proslavite s nama rođendan Učilišta – pozivaju iz ove goričke kulturno-obrazovne ustanove.

Ova objava Pučko učilište slavi rođendan! Šest dana zabave uz kino, kazalište, glazbe… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.