Prijava

Vaša prijava

Počela je vanjska sezona tenisa, gorički klub iTeam poziva Velikogoričane da im se pridruže

[]

Dolaskom toplijeg vremena započela je nova sezona tenisa na otvorenom, a s njom i pregršt teniskog programa u našem gradu. Jedan od njih je i besplatan program za školarce ‘Igraj tenis’ , kojeg u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, TK iTeam Velika Gorica provodi kroz travanj i na koji se jos uvijek stigne prijaviti, poručuju iz kluba.

Tu je i uvijek aktualna redovna škola tenisa za djecu od 5 godina na dalje, ali i odrasle rekreativce koji žele unaprijediti svoju igru ili jednostavno uživati u igranju tenisa.

U tijeku su prijave za ovogodišnje izadnje Velikogoričke teniske lige.

– To je natjecanje rekreativnog tipa na koji se, zbog optimiziranog sustava natjecanja vođenim putem mobilne aplikacije mogu prijaviti teniski rekreativci svih teniskih nivoa, jer se uvijek igra s razlicitim igraćima sličnog nivoa teniske vještine. Prijave su otvorene do srijede, 24. travnja – pozivaju iz kluba.

Uz sve, TK iTeam VG ove godine ponovo je domaćin i službenih turnira Hrvatskog teniskog saveza, organizira i nezaboravno “Ljeto na teniskim terenima” po završetku školske godine.

– Pridruzite se nasem klubu i uzivajte u tenisu! – poručuju iz TK iTeam, a dodatne informacije možete dobiti od trenera Mihe na broj 0913344031.

Foto: TK iTeam Velika Gorica

Ova objava Počela je vanjska sezona tenisa, gorički klub iTeam poziva Velikogoričane da im se pridruže se prvi puta pojavila na cityportal.hr.