Prijava

Vaša prijava

Mladi glazbenici predstavit će svoj rad


Drugi vikend u lipnju, točnije u petak i subotu 12. i 13. lipnja u Parku dr. Franje Tuđmana turistima i Velikogoričanima će svirati šesnaest kantautora koji dolaze iz Škotske , Irske , Slovenije , Engleske , Srbije i Hrvatske. Službeni festivalski program trajat će od 20 do 23 sata nakon čega se svi protagonisti sele u klub Cabana gdje će se od 23:30 održati službena dodjela statua festivala i afterparty na kojem će u petak 12.lipnja  svirati i održati promociju albuma zadarski Scarlet notes , a u subotu 13.lipnja nastupaju velikogorički The Cliffhangers.

 

Ove godine Exposure će ugostiti i pobjednika aktualnog Hrvatskog glazbenog festivala u kategoriji Kantautor. Prilika je ovo da zakoračite u glazbeni krug, stoga ju nemojte propustiti! Pratite Exposure festival na Facebooku ( Izložba kantautora).

 

Ove godine nastupaju :

Petak12.06.2015

Billie Joan (CRO),Željko Toth (CRO),Saša Paljenkaš (RUSN),Ivana Bastašić (CRO),Jerry Mažgon (SLO),Zvonka Obajdin (CRO),Bojan Aleksić (SRB),Haris Ćehić (CRO)

 

Subota 13.06.2015 Igor Agejev (CRO),Jhony L’Ove (SRB),Mark Peters (ENG),Sanjin Banić Bane (CRO),Shane O’Fearghail (IRL),Matej Kermavner (SLO),Stuart Neville (SCO),Vladimir Kuzman (CRO) Pobjednik HGF-a (demo festival)


8. Dječji susreti u Velikoj Mlaki

Šampioni!!! Klinci, vi ste zakon!