Prijava

Vaša prijava

Izložba kantautora


Udruga Izlaz, uz potporu udruga Mozaik i Underground Hip Hop Velika Gorica, organizira 15.lipnja, u sklopu Goričkih večeri, međunarodni kantautorski festival pomalo neuobičajenog naziva – Izložba kantautora.

Za sudjelovanje se može prijaviti svatko tko je autor skladbi koje izvodi, na festivalu mora izvesti minimalno četiri pjesme u trajanju preko tri minut, s tim da može nastupiti u pratnji maksimalno jednog instrumentalista ali uz uvjet: jedna pozornica = jedan instrument i jedan vokal.

Žiri će izabrati osam izvođača koji će se predstaviti u Parku dr. Franje Tuđmana, a nastupat će na osam pozornica složenih u krug (svojevrsni Stonehenge ) dok se publika nalazi u sredini.

Prijave su na mail info@izlaz.hr, a sve detalje možete vidjeti na www.izlaz.hr. Kantautorima koji dolaze izvan Zagrebačke županije osiguran je smještaj, hrana i piće te putni troškovi.

Izložba kantautora je prvi festival ovakvog tipa u Hrvatskoj, pa organizatori vjeruju da će izazvati veliki interes i predstaviti svjetsku kantautorsku scenu u najboljem svjetlu. Ulaz na festival će biti besplatan.