Prijava

Vaša prijava

4. Alpas – Cup Udarnik


Juventus, Sparta, Crvena zvezda… samo su neke od momčadi koje će sudjelovati na 4. Međunarodnom nogometnom turniru limača – početnika „Alpas Cup Udarnik“ na kojem se očekuje 700 – tinjak malih nogometaša.

Ovoga vikenda će se na kvalifikacijskom turniru 20 momčadi boriti za ulazak na glavni turnir koji se igra 22. i 23. lipnja na sportsko rekreativnom centru Kurilovec. Sudjeluje 49 momčadi, a za titulu prvaka turnira, osim momčadi gostiju iz sedam europskih zemalja, bore se i nogometne ekipe iz Prve HNL.

Ovu sportsku manifestaciju podržao je gradonačelnik Dražen Barišić. „Drago nam je da se organiziraju manifestacije ovakvih razmjera, nije samo hrvatska već i europska, i time dokazujemo da smo grad prijatelj djece i grad prijatelj sporta.“ – rekao je gradonačelnik.

„Alpas – Cup iz godine u godinu napreduje i postaje prepoznatljivo sportsko događanje u Velikoj Gorici, ali i šire. – istaknuo je Stjepan Žugaj, predsjednik kluba organizatora.

Uz turnirsko natjecanje pripremljen je i bogat popratni program za male sportaše poput mjerenja brzine udarca, koordinacijski i motorički poligon i slično.