Prijava

Vaša prijava

Dinamovi juniori bolji od Udarnika


U nedjeljnoj matineji (početak u 10 sati) četveroligaš Udarnik dobro se suprostavio juniorima zagrebačkog Dinama, najboljim juniorima u državi u čijim redovima su i brojni članovi juniorske reprezentacije Hrvatske, i tek su u posljednjih 20 minuta Zagrepčani postigli četiri pogotka i glatko pobijedili. Kurilovčani su discipliniranom igrom u prvom poluvremenu bili ravnopravan suparnik i uspjeli su sačuvati mrežu netaknutom, ali Dinamova vrata nisu ugrozili jer je posljednja linija s Kulenovićem bila postavljena na 30m od vratara Guića, dok je u sredini terena hitri Pasariček parirao Markoviću. Dinamovci su samo dva puta u prvom dijelu ozbiljno ugrozili Feljanova vrata, oba puta nakon ubačaja iz kuta.

Nakon odmora trener Cvitanović je uveo u igru kompletnu novu postavu, a trener domaćih Livada je počeo s izmjenama sredinom drugog poluvremena. Domaći su u nastavku dva puta izigrali suparničku obranu i dolaze u vodstvo preko Markovića iz kaznenog udarca načinjenog na Šestoku. Iza toga Dinamovci su ubrzali ritam i Čabraja je sve češće lijevom stranom prolazio kroz Udarnikovu obranu kao kroz perje. Najveće prigode propustili su Đurić i Čabraja dva puta. Izjednačio je Bilali na ubačaj Đurića, a njih dvojica su zaslužni i za Dinamovo vodstvo, samo što je sada asistent bio Bilali a Đurić strijelac. Na 3:1 povisio je Zenko koji je Čabrajin centaršut iz prve zakucao u malu mrežicu. Konačni rezultat postavio je svojim drugim pogotkom Đurić koji je izbjegao zaleđe i lako pogodio mrežu.

Trener domaćih Dinko Livada može biti posve zadovoljan predstavom svoje momčadi sve do 70.minute, kada je tjelesno spremniji suparnik iskoristio sve svoje prednosti i očekivano pobijedio. Zadnja linija (Sabljak, Radoš, Katanić i Mihanović) odgovorna i pravovremena, Marković, Šestok i Landeka u sredini terena vrlo dobri, Sambol, Dedić i Novosel još nisu spremni za nadmetanje sa ovakvim suparnikom, ostali su kratko igrali za neku određenu ocijenu

Udarnik – Dinamo (juniori) 1:4 (0:0)

Velika Gorica. Igralište SRC Kurilovec. Gledatelja 150. Sudac: T.Čunčić. Pomoćnici: M.Čužić i Bratković (svi Velika Gorica). Strijelci: 1:0 – Marković (50-11m), 1:1 – Bilali (70), 1:2 – Đurić (70), 1:3 – Zenko (80), 1:4 – Đurić (89).

UDARNIK: Feljan, Mihanović, Sabljak, Radoš, Katanić, Šestok, Marković, Landeka, Sambol, Dedić, T.Novosel (još su igrali: Jelić, Leder, Klasnić, Augustić, Čumpek, Pralac, Dilberović). Trener: Dinko Livada.

DINAMO (juniori): Guić, Hudeček, Borevković, Kulenović, Vujica, Plantak, Slunjski, Pasariček, Majić, Colarić, Blečić (Juric, Antić, Sabolović, Tomiček, Zirdum, Čabraja, Drčić, Zenko, Đurasek, Karoglan, Bilali, Đurić, Posavec, Žuljević). Trener: Mario Cvitanović.

fotogalerija:

&&&&&&&&ℑℑℑ&&&ℑ&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ℑ