Prijava

Vaša prijava

Upisi u Maraton klub Velika Gorica


Baviti se sportom jedna je od onih dobrih životnih odluka.Na području Velike Gorice mogućnosti za bavljenje sportom su doista mnogobrojne, a jedna od opcija je i Maraton klub koji djeluje već petnaest godina, a bave se „cestovnim i planinskim trčanjem, dakle,srednje i duge pruge, a posljednjih godina dosta smo se usmjerili na mlađe kategorije tako da imamo i natjecanja na stazi“ – rekao je u razgovoru za City radio Ivan Barišić, dopredsjednik, a ujedno i trener Maraton kluba.

Maraton klub pokrenuo je i univerzalnu školu sporta „Zajedno do uspjeha“  koja otkriva talente najmlađih polaznika, a tamo se  „djeca od najranije dobi  sa svoje tri, četiri godine, pa nadalje razvijaju na treninzima nakon kojih se usmjeravaju u discipline koje su za njih,  dakle, trkačke, skakačke ili bacačke“.

Iz godine u godinu raste interes za školom sporta, a nekoliko je dobnih kategorija u koje možete upisati djecu naglasio je Barišić.

„Imamo cicibane, to su djeca od 3-4 godine koji tek uče neke osnove, zatim limače, a oni su prvašići, nakon njih slijede kadeti, mlađi i stariji juniori.“

Petnaest godina rada Maraton kluba iznjedrilo je i puno odličnih rezultata.

„Imali smo  par puta članove u reprezentaciji u planinskom trčanju, Monika Delač, moja malenkost Ivan Barišić, Ivan Zvonar, Sven Kos, u posljednje vrijeme imali smo nekoliko ulazaka u finale Erste plave lige koja je dosta jaka,prošle godine bile su tu Lea Sever i Nina Vuković, ove godine također  imamo dobre rezultate, posebno treba istaknuti sedmogodišnjeg Nikolu Kosa, jer nema utrke u kojoj nije osvojio medalju, male Ema i Nina Vuković,a to samo pokazuje da se naš rad i trud isplate.“ – istaknuo je Barišić.

Ukoliko imate više od osamnaest godina, volju i želju da se pokrenete, uključite se u projekt „Život u pokretu“,  kojem se može priključiti tko želi, a treninzi su također na Radniku i to  ponedjeljkom,srijedom i petkom od 20,30 do 21,30 sati.

Upisi u Maraton klub su tijekom cijele godine, a sve dodatne informacije možete pronaći i na njihovoj web stranici www.mkvg.hr


Modelarska liga Zagrebačke županije