Prijava

Vaša prijava

Poraz Udarnika u prvenstvenoj premijeri


Udarnik je na startu prvenstva 2015./2016. u ‘Međužupanijskoj nogometnoj ligi Središte’ izgubio od Karlovca tako da mu se nije posrećilo mijenjanje satnice i odigravanje utakmice u prijepodnevnom terminu (10 sati). Susret nije izgubljen zbog novog termina nego zato što su Karlovčani bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu kada su iskoristili dvije od četiri zrele prigode za komotno vodstvo od dva razlike. Već u 8.minuti Mateo Matuzić je izbio sam pred domaćeg vratara, debitanta Matiju Fabečića, koji je odlično reagirao i izbacio loptu u korner. Gosti dolaze u vodstvo nakon trećeg udarca iz kuta kada nastalu konfuziju u domaćoj obrani koristi visoki Antonio Turkalj i s tri metra glavom šalje loptu u bliže rašlje. Sredinom poluvremena trener Dinko Livada radi dvije izmjene, ali to nije puno pomoglo, jer Karlovčani su bili bolji i stalno su prijetili. U 30.minuti Borna Katanić je krajnjim naporom raščistio kritičnu situaciju i spasio svoja vrata, ali gosti povećavaju vodstvo nešto kasnije kada je udarac kapetana Matije Štefančića iz daljine okrznuo Sašu Sabljaka, lopta je malo promijenila smjer i završila iza leđa u raskoraku uhvaćenog Fabečića.

Trener domaćih početkom drugog poluvremena uvodi nova tri igrača u igru i Kurilovčani bržim protokom lopte pokušavaju doći do pogotka. Karlovac se zatvorio i prijetio je hitrim kontraudarima preko bočnih pozicija. Tihomir Feljan, prvi vratar, ostavljen u prvom poluvremenu na klupi za pričuve(!), u 63.minuti  odlično riješava situaciju ‘1 na 1’ i brani udarac Štefančića iz blizine, a u kontra akciji domaći su prokockali prvu veliku prigodu. Pralas je u 67.minuti dobro pucao za paradu Vucelića, a u 75.minuti na ubačaj Katanića Jurica Ruklić je zamalo promašio vrata. Do kraja su Kurilovčani imali još nekoliko poluprilika ipak do željenog pogotka nedostajalo je malo više mirnoće i preciznosti. Gosti su skoro cijelo drugo poluvrijeme proveli na svojoj polovici i rutinirano obranili prednost.

Udarnik u 2.kolu (srijeda, 02.rujna) gostuje kod Mladosti u Petrinji, a u 3.kolu (SRC Kurilovec, nedjelja, 6.rujna, 10 sati) igra protiv Kustošije.

 

Udarnik – Karlovac 1919  0:2 (0:2)

Velika Gorica. Igralište SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Nedjelja, 30.08.2015., 10 sati. Sudac: Alen Kos. Pomoćnici: Tomislav Krznarić i Damir Turkalj (svi Kutina). Delegat: Davor Bjelanović (Sisak). Strijelci: 0:1 – Turkalj (12), 0:2 – Štefančić (38).

UDARNIK: Fabečić (od 46. Feljan), Maslać (od 46. Paradžik), Sabljak (cap.), Ruklić, Katanić, Mihanović (od 23. Šarić), Marković, Šestok, Rus (od 46. Pralas), Dedić (od 23. Landeka), Župetić. Trener: Dinko Livada.

KARLOVAC 1919: Vucelić, Rakocija, Magdić, Musulin, Turkalj, Štefančić (cap.), Matuzić (od 84. Kurečki), Veselić, Pausić, Šavić (od 80. Čakarić), Capan (od 76. Poljanica). Trener: Sanjin Lucijanić.

Igrač utakmice: Antonio Turkalj.

galerija fotografija:

&&&&&&&&ℑℑℑ&&&ℑ&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ℑ