Prijava

Vaša prijava

Trijumf Velimira Šandora


U češkom Olomoucu od 27. do 29. kolovoza održano je Otvoreno atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom  na kojemu su nastupili i atletičari Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspona iz Velike Gorice. Velimir Šandor trijumfirao je u bacanju diska s daljinom od 15,87 metara.

„Ovo jeza mene više nego sezona iz snova. Naime trenutno se nalazim na trećem mjestu svjetske rang liste ponajboljih diskaša svijeta. Pozvan sam u Hrvatsku atletsku reprezentaciju za nastup koncem rujna na Svjetskim igrama u ruskom Sočiju, a vjerujem da će me izbornik Krističević pozvati da nastupim i na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Ne mogu vam reći koje su me emocije obuzele kada sam po prvi put u svom životu čuo intoniranje hrvatske himne meni u čast. Zahvaljujem svom treneru Ivanu Čengiću i svima iz mog Kluba koji su mi sve ovo omogućili“ – zaključio je Šandor.

Osim Šandora u Olomovcu su nastupili Dominik Počekal osvojivši u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja 5. mjesto u koplju i 8. mjesto u disku te Tvrtko Matanović koji je  na 400 metara zauzeo 7. mjesto, a 5. na 100 metara.

Usponovci već 19. rujna organiziraju 3.  Atletski miting za osobe s invaliditetom na terenima ŠRC Velika Gorica.


Natječaj za radno mjesto