Prijava

Vaša prijava

U prvom kolu Polet iznenadio Dinamo


U prvom kolu Međužupanijske nogometne lige središte, nogometaši Poleta savladali su u gostima momčad Dinama iz Odranskog Obreža. S minimalnom pobjedom 1:0, pogotkom Roberta Zlodija, Buševčani su iznenadili na samom početku prvenstva kao novopridošlice u ovu ligu. Prva velika tri boda su tu!

„Tek je prvo kolo i ne smijemo se zavaravat da smo nešto učinili, iskreno je rekao trener Poleta, Zoran Tomčić. No, odlično smo „poblokirali“ njihove vezne igrače tako da su oni „bubali“ lopte u bunar. Zadovoljan sam s tom utakmicom i nastupom svojih igrača.“

Momčad Poleta sutra će na domaćem terenu, u drugom kolu, odmjeriti snage s ekipom Radoboja. Utakmica na zelenom travnjaku ŠRC-a Zvrnik počinje u 18 sati.

„Očekujem puno težu i kompliciraniju utakmicu nego što je bila u Obrežu. Ali, mi tu živimo i oni koji dolaze u Buševec moraju znati da tu bodova nema – dodao je Tomčić.

Gradićima samo jedan bod proti Libertasa

Samo jedan bod uknjižila je momčad Gradića u utakmici s Libertasom. Iako su Gradići veći dio utakmice imali čak dva igrača više, zbog isključenja gostiju, gosti iz Novske su poveli, a Gradići su tek pred sam kraj susreta uspjeli doći do boda.

Boris Konjević, trener Gradića nije potpuno sretan s ishodom utakmice. „Morali smo više i bolje, ali pred nama su novi izazovi i nadam se da ćemo u nastavku prvenstva bolje reagirati.“

Prilika za nove bodove čeka ih već sutra u gradu na četiri rijeke, Karlovcu.

„Momčad Karlovca 1919 je dobra ekipa pa ćemo ići oprezno, nećemo jurišat „ – dodao je Konjević.

Osim toga, doći će i do nekih promjena u igračkom kadru. Naime, narednih nekoliko utakmica trener Konjević neće moći računati na mladog Dominika Stragu koji je u utakmici s Libertasom imao neugodan susret s vratarem te će zbog ozljede biti dva tjedna na oporavku.

Utakmica u Karlovcu igra se sutra, također, u 18 sati.