Prijava

Vaša prijava

Prva pobjeda Udarnika


Udarnik upisao prve bodove

Novo kolo donijelo je nove bodove turopoljskim četvrtoligašima. U 3.kolu Međužupanijske nogometne lige središte Udarnik je na domaćem terenu igrao s ekipom Kustošije.

„Neočekivano sam prezadovoljan jer smo računali da nasuprot sebi imamo momčad koja je po kvaliteti iznad nas. No, u nogometu to treba pokazat na terenu. Ono što je krasilo nas u ovoj utakmici to je jedno zajedništvo, htijenje i upornost koji su se na kraju isplatili te smo upisali prvu pobjedu.“ – izjavio je trener Udarnika, Dinko Livada.

Tako je Udarnik upisao prva tri boda u utakmici koja je završila 3-0, a pogotke su postigli Ivan Šestok, Josip Mihanović i Stjepan Pralas. „To je ono što me oduševilo, pogotke su postigli mladi igrači koji se nameću i ulaze u seniorske vode na najbolji mogući način, a to je kapital ovoga kluba.“  – dodao je Livada pred čijom je momčadi već u srijedu Kup utakmica u Križu, a u subotu igraju prvenstvenu utakmicu u Zelini.

Poletu još jedna pobjeda

Od turopoljskih klubova, najviše bodova za sada je prikupila momčad Poleta koja je u posljednjem kolu gostovala u Marofu i upisala pobjedu od 2:1.

„Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali. Ja ne priznam domaći niti gostujući tako da igramo na svakom terenu kao da smo doma. Imali smo potpunu dominaciju, ali primili smo jedan nesretan gol, no to nas nije pokolebalo. Nastavili smo igrati i na kraju preokrenuli rezultat.“ – istaknuo je trener Zoran Tomčić.  Strijelci za Polet bili su Zlodi i Ferenček. U nedjelju u Buševec dolazi momčad Ogulina, a utakmica se igra u 17 sati.

Jedan bod i za Gradiće

Jedan, ali vrijedan bod pripao je igračima Gradića u utakmici protiv Mladosti iz Petrinje. „Bila je to jedna neizvjesna i tvrda utakmica. Imali smo svoje prilike isto kao i protivnička momčad, ali najrealnija je bila podjela bodova.“ –  smatra trener Gradića, Boris Konjević. U subotu slijedi gostovanje u Kustošiji.

„To je jedna od momčadi koja pretendira na prvo mjesto, tako da ćemo i mi onda shodno tome u gostima biti oprezniji i igrat malo zatvorenije. Pokušat ćemo ostat neporaženi, bio bi to uspjeh za nas i naravno ako se otvori prilika da uzmemo i tri boda sve bi nas to zajedno razveselilo.“ – komentirao je Konjević.

Trenutni poredak na tablici je da se Polet nalazi na trećem mjestu sa 7 bodova, Udarnik je deveti sa 4 boda, a Gradići imaju 2 boda pa se nalaze na 13. poziciji.

 


Čitamo mi u obitelji svi 2014.-2015.

Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec