Prijava

Vaša prijava

ZET: Učenici pretplatne karte mogu produljiti na još 200 lokacija


Učenici osnovnih i srednjih škola valjanost postojećih pretplatnih karata za tekuću školsku godinu mogu produljiti na još 200 lokacija, javljaju iz ZET-a, koji je ostvario povezanost s elektroničkom bazom podataka polaznika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola (e-Maticom). Usluga produljenja profila omogućena je i na svim kioscima Tiska koji prodaju karte za zagrebački javni prijevoz.

– Produljenje korisničkog profila u skladu s tekućom školskom godinom preduvjet je za kupnju pretplatnog kupona po povlaštenoj cijeni. Do realizacije ove suradnje svi su učenici i studenti trebali dolaziti isključivo na neko od prodajnih mjesta ZET-a kako bi im se produljio status učenika. Poštujući osobne podatke korisnika, kako i sve zakonske propise, ugovornom partneru omogućeno je isključivo automatsko dodjeljivanje statusa kroz zaštićeni računalni sustav i nema mogućnost uvida u informacije o putniku – kažu iz ZET-a.

Korisnici koji prvi put izrađuju karticu, to mogu i dalje učiniti isključivo u ZET-ovim prodavaonicama. Istu mogućnost imat će i studenti s početkom nadolazeće akademske godine.