Prijava

Vaša prijava

Rujan u Gorici u znaku francuskih filmova


Kino Gorica rujan je posvetilo francuskom filmu. Shodno tome, svake nedjelje u 20 sati na programu su izabrani francuski filmovi. U nedjelju u 20 sati na programu je još jedan klasik – „Jules i Jim“, romantična drama iz 1962. godine. Za kraj, u nedjelju, 30. rujna moći ćete pogledati suvremenu romantičnu dramu „Week-ends“. Ulaz na projekcije je besplatan.

Od danas su u Kinu na rasporedu novi filmovi. Za one mlađe, ali i starije, koji vole pogledati dobar animirani film, prikazuje se Albert. Riječ je o ekranizacija djela najuspješnijeg danskog autora za djecu i mlade Olea Lunda Kirkegaarda, koji je za glavne likove oduvijek postavljao antiheroje. Pa tako ni Albert nije iznimka. Albertove avanture pogledajte u 18 sati.

Od 20 sati,  na programu je avanturistička drama Everest i to u tri d tehnici. Priča je temeljena na istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara. Ova dva filma prikazivat će se sve do srijede 23.rujna, jedino u nedjelju neće biti projekcija.