Prijava

Vaša prijava

Na ovogodišnjim ‘Danima mladih’ puno zabave i smijeha


Savjet mladih Grada Velike Gorice u četvrtak pokreće sedme Dane mladih. Manifestacija će trajati tri dana, a organizatori su se potrudili da program bude šarolik.

dilberovic

– Kao i svake godine trudimo se uvrstiti jednu dozu edukacije, životnog iskustva i zabave te mladima pružiti da se predstave. U tome smo uspjeli. U četvrtak ćemo Dane mladih otvoriti sa ‘Večeri glazbe i plesa’, odnosno predstavljanjem učenika Umjetničke škole Franje Lučića. Program počinje u 19 sati u dvorani Galženica, gdje će nam se predstaviti sekcije trubača, plesači i solo pjevači – kaže predsjednik goričkog Savjeta mladih Mario Dilberović.

Petak će biti pun pozitivne energije u programu „Platforma pozitivnih vibracija“, koja počinje od 18 sati u dvorani Galežica.

– Prvenstveno, tu je Dino Jelušić koji je pobijedio na dječjem Eurosongu, zatim naša Goričanka Ivana Banfić, tu je još i Bojan Aleksić koji će sudjelovati na akustičnoj večeri, te Feral Instinct – ističe  Dilberović.

mladi-zabava

Nakon ‘Platforme’ slijedi ‘Kino pod zvijezdama’ na prostoru iza Pučkog učilišta, od 20,30 sati. Povedite prijatelje ili svoju bolju polovicu, ponesite dekicu i uživajte u kino projekciji na otvorenom.

– U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem organizirali smo projekciju filma ‘Različita’. Ako vrijeme ne bude dobro, projekcija će se održati u Kinu – dodao je Dilberović i rekao kako se večer nastavlja u Clubu 100 do ranih jutarnjih sati.

U subotu vas čeka malo smijeha na Stand up večeri u Caffe baru Dobar dan od 20 sati, a sat vremena kasnije počinje Acoustic Night. Nastupaju Bojan Aleksić te velikogorički duo Vedran ToughRa i Josip Lukenda.