Prijava

Vaša prijava

Gorica nesretno poražena – Ante Mitrović potpisao


Novi krug drugoligaške druge trećine donio je gostovanje Gorice u Sesvetama. Kiša koja je u dva dana natopila sve terene na kontinentu učinila je svoje, a uvjeti u Sesvetama bili su na rubu regularnosti, a teren pod vodom. Novost koju je Gorica obznanila tek dan pred ovu utakmicu je da je trener Milinović vratio Labudovića i Perića i dok je Tomislav za prvu utakmicu ostao na klupi Luka je krenuo od prve minute i odigrao vrlo dobro svih devedeset minuta. Trener Milinović nema što prigovoriti svojim igračima osim…. naravno već ustaljene i naivne dvije pogreške nakon kojih je Sesvete dva puta kaznilo Goricu. Prvi pogodak pao je u 24. minuti iz prekida gdje je Antunović ubačaj iz kornera glavom skrenuo u mrežu. Desetak minuta kasnije Lihić koji je do tada bio vrlo dobar na oko 40 metara od svojih vrata želeći prebaciti igru na polovicu gostiju gađa u leđa jednog igrača Sesveta, a lopta se odbija samom Prskalu na oko 25 metara koji je imao otvoren put prema vratima Gorice i sigurno povećao vodstvo.

Drugi dio donio nam je gotovo svih 45 minuta igru samo na gol Sesveta no domaća obrana čvrsto je odolijevala svim naletima Gorice. Gorica je u drugom dijelu dosta zamjerala glavnoj sutkinji na kriteriju i dok je u puno blažim situacijama u prvom dijelu sesvećanima dosuđivala slobodne u zoni šuta, u nastavku u nekoliko očiglednih prekršaja zviždaljka se nije čula. Jedna od navedenih spornih situacija dogodila se i u kaznenom prostoru, a Gorici samo ostaje žal na kraju da gostujući igrači nisu uspjeli napraviti više od minimalnog poraza.

Sesvete, stadion Sv. Josipa Radnika
početak utakmice u 15:30, glavna sutkinja: Vesna Budimir

strijelci: 1:0 Antunović I. (24); 2:0 Prskalo (35); 2:1 Hodžić (88)

Sesvete:
Šarlija, Rožman, Maloča, Topić (od 82. Conjar), Dučkić, Valentić, Antunović K., Prskalo (od 89. Filipović F.), Mamić, Filipović N., Antunović I.
Trener: Valentin Barišić

Gorica:
Šušković, Jančetić, Katanec (od 70. Hajduk), Milanović, Perić, Zenuni, Hodžić, Žutić, Štrok (od 78. Matošević), Lihić (od 46. Lemondzhava), Škvorc
trener: Damir Milinović

Gorica je nakon Perića i Labudovića koji su i danas bili u sastavu, odmah nakon utakmice potpisala profesionalni Ugovor sa Antom Mitrovićem (27) bivšim napadačem Zagreba koji je prošle godine prešao u slovenski Koper, a danas u Goricu stiže iz Zavrča.

galerija fotografija:


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike