Prijava

Vaša prijava

Gorica izgubila dva Šibenik osvojio bod


Prelijepo vrijeme dočekalo je obje momčadi u Šibeniku uz idealnu temperaturu od 21 stupanj Celzijusa. Gorica je stigla u Šibenik bez Štroka koji na dan polaska dobio visoku temperaturu, iako ni Šibenik nije mogao računati na idealnu postavu. Milinović je tražio i dobio od svoje momčadi i više agresivnosti i veći posjed lopte u sredini terena, pa je momčad Gorice nimalo ne respektirajući svog protivnika koji je trenutno vodeći na tablici od samog početka zagospodarila terenom. U ovakvim tvrdim utakmicama šanse se stvaraju na kapaljku i čekaju se pogreške suparnika, a Gorica je svoju dočekala u 42. minuti dosuđenim kaznenim udarcem za goste, nakon što je u kaznenom prostoru domaćih srušen Dvorneković. Jedanaesterac je izveo Škvorc, a odličnom obranom jak poluvisok udarac u desni vratarev kut Slavica je izbio u korner. U nastavku utakmice ponovno je sijevalo pred vratima Šibenika i to u 46. i 49. minuti no Slavica je zaključao vrata. Niti jedna momčad ni u jednom trenutku do kraja utakmice nije pomišljala na obranu već je u svakom trenutku tražila mogućnost ugrožavanja protivničkih vrata pa je tako i publika imala prilike vidjeti utakmicu bez kalkulacija i u kojoj su samo nedostajali golovi. Na kraju, Šibenik mora biti zadovoljniji bodom, a Gorica je iako je danas gostovala kod lidera  potvrdila da se može ravnopravno nositi sa svima u prvenstvu, što svakako daje dodatni optimizam stručnom stožeru pred novo iskušenje već u petak 30.10. kada na gradskom stadionu u Velikoj Gorici gostuje momčad bivšeg prvoligaša iz Zadra.

ŠIBENIK – GORICA 0:0
Šibenik, stadion na Šubićevcu, gledatelja 400
Sudac: Mario Repušić – Runovič
Strijelci: –
ŠIBENIK: Slavica, Pecolaj, Vukorepa, Kartelo, Bartulović, Španja, G. Živković, Celić (od 52. Fuštin), Rendić (od 46. A. Živković), Mršić (od 78. Bekavac), Solomon. Trener: Mirko Labrović.
GORICA: Šušković, Milanović, Hodžić (od 77. Zenuni), Jančetić, Dvorneković (od 90. Matošević), Labudović, Žutić, Lihić, Škvorc, Perić, Mitrović (od 88. Hajduk). Trener: Damir Milinović. 

galerija fotografija: