Prijava

Vaša prijava

Gradići, Udarnik i Polet sa pobjedama obilježili vikend


Četvrtoligaši su po rasporedu igrali 11. kolo ove subote i nedjelje. Najtežu utakmicu imali Gradići koji su gostovali u Ogulinu koji očigledno ima problema jer ni kod kuće ne može navući dovoljno dugačku klupu. Pogodak za goste postigao je Ekollo u 42. minuti utakmice.
Udarnik je gostovao u Kutini protiv posljednje plasirane Moslavine koja je zajedno sa pričuvama u zapisniku imala tek 13 od dozvoljenih 18 igrača. Poveli su gosti već u drugoj minuti utakmice pogotkom Nikole Brajka, da bi domaćin od u svega dvije minute (golovima u 11. i 12. minuti) preokrenuo rezultat u svoju korist. Udarnik se dugo mučio a u 59 minuti i konačno slomio otpor domaćina izjednačujućim pogotkom Marka Rusa, da bi dvije minute prije kraja Jurica Ruklić pogotkom donio gostima pobjedu i veliku radost.
Polet je dan kasnije na svom terenu dočekao i isprašio petrinjsku Mladost sa visokih 5:0. Niti Petrinjci nisu u Buševcu imali pun zapisnik već su koristili tek šesnaestoricu, a pogotke za Polet postigli su Sučić (17), Pejak (54), Zlodi (56), Tičarić (65) i Kovačević (80).

Na tablici vodi Kustošija sa 22 boda, ispred Udarnika i Mladosti iz Zaboka koji imaju bod manje, Polet je trenutno na šestom mjestu sa 17 bodova ali i utakmicom manje, dok su Gradići deseti sa 14 bodova. U idućem kolu Udarnik čeka ZET, Gradići Moslavinu, a Polet gostuje kod vodeće Kustošije. Sve utakmice se igraju u subotu 31.10. s početkom u 14:00 sati.