Prijava

Vaša prijava

Kad djetinjstvo obojimo u žutu, rozu ili boju lavande


Kad se ruke vrijednih ljudi slože, sve se može! Barem, ako ste u društvu djelatnika Erste osiguranja Vienna Insurance Group. Naime, ova vesela ekipa jedan je dan provela u SOS Dječjem selu Lekenik, gdje su zasukali rukave i pokazali svoje umijeće u krečenju kuće. Uz pomoć stručnjaka iz soboslikarske radnje Ljevaković, dragi prijatelji i donatori okrečili su SOS kuću Iris i članove obitelji učinili presretnim.

Osim novih, žutih, rozih i zidova u boji lavande, stanovnice SOS kuće Iris, Josipa, Rosana, Petra, Silvija i Sandra, od prijatelja iz Erste osiguranja dobile su poklone za opremu kuće koji su ih oduševili. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati razgaljena lica curica kad su ugledale posteljinu s omiljenim likovima iz crtića.

Za ovaj predivan dan u SOS Dječjem selu Lekenik zaslužni su djelatnici Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. koji su u okviru svog projekta društveno odgovornog poslovanja Social Active Day prepoznali potrebe djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi te SOS Dječjem selu Hrvatska pomogli u ostvarivanju misije sretnog i bezbrižnog djetinjstva.

‘Budući da su djeca i mladi nositelji budućnosti našeg društva, pomaganje djeci te ulaganje u njihovo sigurno i sretno djetinjstvo temeljne su vrijednosti našeg društveno odgovornog poslovanja. U skladu s našim vrijednostima, a kao dio velike obitelji Vienna Insurance Group koja promiče društveno odgovorno poslovanje te time pokušava pridonijeti dugoročnom poboljšanju života ljudi, osobito djece i mladih, iznimna nam je čast što smo imali priliku upoznati se s djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik te im pomagati u ostvarivanju njihovog sretnog i sigurnog djetinjstva’, izjavila je Snježana Bertoncelj, predsjednica Uprave Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d.

Galerija fotografija: