Prijava

Vaša prijava

Tajni agent 007 u goričkom kinu


Prva animirana verzija klasika svjetske književnosti, genijalne knjige Antoinea de-Saint Exuperija Mali princ stigla je i na velika platna. Ovaj animirani film od danas možete pogledati i u Kinu „Gorica“.

Priča je to o Djevojčici koju majka polagano priprema za svijet odraslih. Sve se promijeni dolaskom ekscentričnog, ali dobroćudnog susjeda Avijatičara koji upoznaje Djevojčicu s izuzetnim novim svijetom u kojem je sve moguće. U taj ga je svijet davno uputio Mali princ. Režiju potpisuje Mark Osborne, a projekcija počinje u 18 sati.

Na velike ekrane vratio se film o najpoznatijem i najslavnijem špijunu u službi Njezinog Veličanstva. Radi se o 24. filmu iz serijala o Jamesu Bondu. Novi je nastavak pod nazivom ‘Spectre’ režirao Sam Mendes dok je legendarnog 007 po četvrti put utjelovio Britanac Daniel Craig, a uz njega glume i Christoph Waltz te prelijepa Monica Bellucci. Film je sniman u Engelskoj, Austriji, Meksiku i Maroku, a gorička publika ima ga priliku pogledati od večeras do iduće srijede u 20 sati.

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!

U ponedjeljak 9.studenog neće biti projekcije filmova zbog kazališne predstave!