Prijava

Vaša prijava

Bandić iz Gorice poručio: Idemo delati!


U sklopu predizborne kampanje, Milan Bandić danas je posjetio Veliku Goricu i družio se s građanima na Tržnom centru. U svom obraćanju spomenuo je činjenične podatke: iznos vanjskog i unutarnjeg duga, broj mladih iseljenih iz Hrvatske, broj nezaposlenih i broj ljudi koji rade a ne primaju plaću.

„Hrvatskoj prije svega treba dobar čovjek, dobar poslovođa, koji će kao kondor svojim krilima zbližiti i skupiti sve što u Hrvatskoj misli“- poručio je Bandić.

Iz Stranke rada i solidarnosti napominju kako imaju rješenje i mjere kojima bi smanjili javni dug.
„Zagrebački holding ima najbolji kreditni rejting i kako sam to napravio s njim, tako bi napravio i u Hrvatskoj.“, smatra Bandić. U svom programu ističu povećanje proizvodnje i zaposlenosti, povećanje plaća i mirovina, smanjenje inozemnog duga i povećanje izvoza.

Prije nekoliko dana pokrenuli su potpisivanje peticije kojom se traži ukidanje plaćanja HRT pristojbe. Prema riječima predsjednika goričke stranke Bandić Milan 365 Zvonka Kunića, odaziv građana je izuzetno dobar te smatra kako se treba povesti primjerima drugih zemalja, odnosno da HTV treba financirati iz državnog proračuna.

I na kraju je Bandić ponovo poručio: „Idemo delati!“

Galerija fotografija:


Uhvaćen razbojnik iz Aldija