Prijava

Vaša prijava

Ovogodišnji Humphrey BogART u Goricu dovodi poznate glazbenike


16. izdanje jednog od najstarijeg festivala u Velikoj Gorici očekuje nas od 16. do 21. studenog – dobro poznati Humphrey BogART .

Gorička Alternativna scena, kao organizator, želi domaćoj publici, ali i svima koje put nanese u Goricu, predstaviti mlade velikogoričke umjetnike, stoga vas pozivaju da i ove godine dođete pogledati i poslušati što sve mladi kreativci znaju i mogu.

Festival će biti otvoren izložbom fotografija na temu “Alternativa” u ponedjeljak 16. studenog u 19 sati u izložbenom prostoru POUVG-a, a svoje radove će predstaviti Andro Račić, Katarina Drvodelić, Kristina Josić, Mario Dilberović, Marina Zadro.

Dan kasnije, u utorak od 20 sati festival se nastavlja u Muzeju Turopolja kazališnim performansom Kazimire Kirigije “Virginia Woolf” te plesnim performansom Tine Ozmec-Ban, a misli će vam zaokupiti i stihovi slam poezije autora Zlatka Majseca, Ivana Laića i Ivan Grobenskog.

Četvrtak je rezerviran za tematsko izdanje Pub kviza u Irish pubu od 20:30 h. Teme kviza bit će glazba i film. Prijave ekipa (do 4 člana) možete slati na gor.alt.scena@gmail.com do 17. studenog, a za one najbolje osigurane su i najbolje nagrade!

Glazbeni dio festivala otvorit će Moskau u petak od 22 sata u Vegosu, a nakon njih na scenu će jedno svima dobro poznato ime glazbene scene – Davorin i Bogovići!

Završnica festivala očekuje nas u subotu od 22 h. Na istom mjestu kao i u petak, nastupat će Feral Instinct, a službeno zatvaranje prepušteno je zagrebačkom bendu She Loves Pablo. Ulaz na sva događanja je potpuno besplatan.

Organizatori su se i ove godine stvarno potrudili napraviti dobar program i ponuditi raznovrsnost, a na vam je da dođete.


Pozdrav jeseni