Prijava

Vaša prijava

Damir Milinović: Vjerujem u ovu ekipu otkada sam došao


Ususret posljednjoj domaćoj utakmici u jesenskom dijelu goričkoga drugoligaša HNK Gorica, u prostorijama kluba održana je press konferencija na kojoj se trener Damir Milinović osvrnuo na utakmice koje su iza njih, ali i one koje dolaze.

„Od kada sam preuzeo Goricu odigrali smo dosta kvalitetnih utakmica, a to pokazuju upravo i ovi rezultati koje smo ostvarili. Žao mi je što nismo osvojili koji bod više jer smo ga sigurno zaslužili pogotovo protiv vodećeg dvojca lige, Šibenika i Cibalije.“ – istaknuo je Milinović. Gorica se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tablici s 22 boda.

Gorici u goste sutra dolazi druga momčad Dinama. „Ova je utakmica kao šlag za kraj polusezone. Očekujem da će na utakmicu doći poveći broj kako igrača Gorice tako i Dinama te vjerujem da će to biti jedna dobra utakmica u kojoj ćemo osvojiti bodove.“  – nada se Milinović da će se ponoviti rezultat iz Maksimira, ali da će ovaj put domaćin slaviti.  

Zadovoljni smo s trenutnom pozicijom, no uvijek možemo bolje. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz doma kako bi i trebalo biti, uzimati bodove i ako ćemo biti kako smo bili do sada unazad par utakmica da možemo uzeti puni plijen.“ – naglasio je igrač i kapetan momčadi Hrvoje Jančetić.

Vjerujem u ovu ekipu i od prvog dana otkada sam došao uvjeravam ih da nitko nije bolji od njih. Mislim da su to dečki počeli shvaćati i vide da kad su prava ekipa da nam nitko ništa ne može.“ – zaključio je trener Milinović.

HNK Gorica protiv Dinama 2 igra sutra na gradskom stadionu u 13:30 sati, a do kraja jesenskog dijela prvenstva preostalo je ukupno tri kola.

 


Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja