Prijava

Vaša prijava

Jeste li u stresu? Ovako možete sagraditi ‘skrovište’ za dušu


U Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice sutra je od 18 sati na rasporedu nova radionica razmjene vještina u okviru Četrtog četrtka.  Ovomjesečna radionica bazira se na znanjima iz područja osobnog razvoja, a vodit će je profesionalna savjetnica i terapeutica Dragana Svalina Stepanić.

“U životu je važno otkriti dragocjene i iscjeljujuće resurse. Svaka osoba ih ima ili ih može stvoriti. Većina ljudi ih nije svjesna, a to naravno znači da ih ne možemo upotrijebiti kada nam zatrebaju. U svakodnevnici koja ponekad zaista zna biti gruba, u današnjici punoj stresa, strahova i nesigurnosti naučite pronaći svoju skrivenu “kućicu za dušu”. To je mjesto na kojem ćete naći jasnoću, snagu, sigurnost, utjehu, odmor i bezuvjetnu ljubav. Naučit ćete kako spremiti ove resurse, imati ih uvijek u sebi, te ih do kraja života koristiti kad god zatrebate ili poželite.”, poručila je terapeutica Svalina Stepanić.

Izradite vlastito skrovište

U drugom dijelu radionice imate priliku i izraditi vlastitim rukama svoju simboličku “kućicu za dušu” koju također možete ponijeti sa sobom.

“Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.”, kažu iz Gradske knjižnice Velika Gorica, pozivajući građane da podijele i vlastitu vještinu ili znanje.

“Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama, putem facebooka (Tranzicijska grupa VG) ili se obratite na navedeni e-mail tranzicijske grupe.”, dodali su iz Gradske knjižnice.


RATOVI ZVIJEZDA U KINU GORICA