Prijava

Vaša prijava

FOTO Disney na ledu donosi 25 godina čarobnih pustolovina


Srebrna obljetnica vrhunske obiteljske zabave stiže u Zagreb! Pridružite se svojim turističkim vodičima, jedinstvenim i neponovljivim Mickey i Mini Mouse na nezaboravnom zimskom spektaklu i proslavi 25. godišnjice. Disney on ice predstavlja 25 godina čarobnih pustolovina koje će publiku odvesti na fantastično putovanje u svijet mašte. Arena će biti ispunjena glazbom i čarolijom u svakoj sceni, a prostorom će odzvanjati pjesma i ples. Stvorite nezaboravne uspomene za cijelu obitelj.

Disney

Ulaznice za revije u Areni Zagreb mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr

Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna.

Disney vas poziva na čarobno putovanje u posebnom rođendanskom izdanju gdje mašta nema granica i u kojem su svi vaši najdraži Disney likovi u društvu junaka četiri fantastične priče na mjestu gdje počinje zabava. Očaravajuća revija donosi vam najbolju animiranu priču svih vremena, nerazdvojne sestre Elsu i Anu u priči koja je nadahnula svijet i bila nagrađena Oscarom – Snježno kraljevstvo (Frozen). Zatim, bit ćete odvedeni u čarobni svijet Disney priča Kralj lavova, Mala Sirena i Petar Pan.

Dvadeset i pet godina čarobnih pustolovina u produkciji Feld Entertainmenta uključuje međunarodni tim nagrađivanih klizača, uzbudljivih koreografija i jedinstvenih glazbenih brojeva što osigurava očaravajuće putovanje za sve, bez napuštanja svojih sjedala!

Disney

Predstava je stvorena od jedinstvene grupe stručnjaka poznatih po svojoj sposobnosti da ožive Disney. U nastavku više o njima:

* Jerry Bilik (redatelj) – Član kreativnog tima na čak 30 predstava “Disney na ledu”, aranžer glazbe mnogobrojnih televizijskih serija uključujući “Starsky i Hutch” i “Charlijevi anđeli”, te glazbeni koordinator 31. dodjele svečanih nagrada “Emmy”.

* Patty Vincent (redateljica “Frozen” sekcije) – režirala mnogobrojne predstave na ledu i pozornici za Feld Entertainment, uključujući Disney na ledu predstavlja Snježno kraljevstvo. Počela je svoju karijeru u Feld Entertainmentu kao klizačica i napredovala do razvojnog direktora svih likova u produkciji “Disney na ledu”. Dodatna visoka postignuća uključuju korežiju Playhouse Disney Live i korežiju High School Musical Summer Celebration.

* Cindy Stuart (koreografkinja) – nominirana četiri puta za nagradu Udruge profesionalnih klizača ”Nagrada za koreografa godine”, a 2014. godine nominirana za nagradu Sonja Henie; surađivala s osvajačem Olimpijske zlatne medalje Robinom Cousinsom na više projekata; pripremala koreografije za prvenstva US Champion za Gracie Gold, za osvajačicu brončane medalje Mirai Nagasu, za svjetske i olimpijske pobjednice Xue Shen i Hongbo Zhao kao i za olimpijske pobjednike Jamie Salé i Davida Pelletiera; koreografkinja za nekoliko Disney na ledu revija.

* Robert Smith (scenograf) – radio je na velikim projektima, poput predstave „Kosa“ 2002. godine u kazalištu WadsworthTheater, zatim svjetskoj premijeri nagrađivanog mjuzikla „Bingo“ te na mjuziklu Stephena Sondeheima „Assassins and Dorian“. U filmska ostvarenja su uključeni filmovi „Session Man“ (dobitnik nagrade Oscar) i „Contact“ (nominiran za nagradu Oscar).

* Arthur Boccia (kostimograf) – radio je 14 sezona kao asistent pokojnom Donn Footu, dizajneru za Ringling Bros. and Barnum & Bailey®; stekao iskustvo radeći na Broadway predstavama, filmu i televiziji, uključujući revival “Pal Joey” predstave, dizajnirao kostime za 10 “Disney na ledu” predstava.

* Patrick Dierson (stručnjak za rasvjetu) – rad na dodjeli MTV nagrada i svjetskoj turneji sa Shakirom. Primio je nominaciju za Emmy nagradu za rad na glazbenom teletonu “America: A tribute to heroes”, nakon napada na blizance 11.09.2001. godine.

Galerija fotografija:


Sveta Kata, snijeg na vrata!