Prijava

Vaša prijava

Ne propustite doći po darove baš za vas!


Svega par dana dijeli nas od najradosnijeg mjeseca u godini, prosinca. Najviše mu se vesele oni najmlađi, jer znaju da ih osim proslave mnogih blagdana očekuje puno darova. A u prosincu prvi daruje – sv.Nikola. Dobro, i Krampus je tu negdje, ali znamo da nema zločeste, nego samo nestašne djece, stoga on može ostati negdje po strani i šibe sačuvati za sebe.

I možda vam se čini da malo rano govorimo o danu sv.Nikole, ali vjerujte da imamo razlog. Ove godine on po prvi puta dolazi u Kosnicu!

Kulturno umjetnička udruga „Turopoljska tradicija“ tim povodom organizira predstavu pod nazivom “Igrokaz u četiri slike” u kojem će glumiti najmlađi stanovnici Kosnice, njih čak sedamnaest, sve pod vodstvom profesorice Helene Lončar. U samoj predstavi glumit će i sam Sveti Nikola, te Krampus koji će nakon predstave podijeliti i prigodne poklon pakete. A tu je razlog zašto već sada govorimo o ovom događaju, jer je izuzetno važno da na vrijeme prijavite dijete kako bi se znao točan broj djece koja dolaze na predstavu, te da se na taj način omoguće poklon paketi za sve.Fili

Kotizacija po djetetu je 20 kn, a prijaviti se možete u MB-Trgovina u Kosnici, te NIL-Prometu u Petini do 30.studenog.

Kako je gostujući u programu City radija rekao predsjednik Kulturno umjetničke udruge „Turopoljska tradicija“, Filip Margić “Sveti Nikola i Krampus 05. prosinca konjskom zapregom obići će Veliku Kosnicu, Malu Kosnicu i Petinu kako bi na taj način pozvali građane da dođu na predstavu.”

Predstava će se održati 06.12.2015 u DVD- Kosnica s početkom u 17.00 sati, a voditeljica programa biti će Kristina Dalić.

kosnica

Ova predstava znak je zahvale najmlađim kosničanima za njihovo aktivno sudjelovanje na Trećim kosničkimk večerima, a kome je predsjednik Margić još uputio zahvale, i što je sve ispričao u programu City radija poslušajte putem linka.