Prijava

Vaša prijava

Kradljivac Golfa upao u zamku


Velikogorički policajci na dijelu su uhvatili dvojac koji su provalili u Orxy grupu u Mičevcu, prerezavši žičanu ogradu. Naime, zatekli su dvije muške osobe kako se šuljaju oko dva vozila unutar ograđenog prostora poduzeća. Uspjeli su uhvatiti 61-godišnjeg Zagrepčanina, dok je drugi provalnik pobjegao. Policija ga je na kraju ipak uspjela uhititi, otkrivši kako je riječ o 40-godišnjaku iz Splita. Protiv dvojice lopova bit će podnesena kaznena prijava.

Na meti je bio i pomoćni objekt u Starom Čiču. Nakon što je provalio, lopov je ukrao sistem za solarnu energiju u vrijednosti 2 500 kuna. Krađa se dogodila u razdoblju od 30. rujna do 8. prosinca. Na meti se našla i Inina benzinska postaja u Velikoj Mlaki. Ukradene su cigarete u vrijednosti od 10 tisuća kuna. Također je provaljenu u Konzum u Turopolju iz kojeg su lopovi odnijeli alkoholna pića, slatkiše i cigarete. Šteta je 3 tisuće kuna.

Dolijao  kradljivac Golfa

Uz provale i krađe po kućama, bile su i dvije krađe automobila. Kao što smo izvijestili, u Josipovićevoj ulici 4. prosinca u večernjim satima ukraden je Golf, u vlasništvu 48-godišnjaka koji ga je ostavio ispred kuće otključanog s ključem u bravi. Isti taj golf, zajedno s 31-godišnjim lopovom, pronađen je u Fizirovoj ulici. Naime, lopov je sam upao u zamku, prouzročivši lakšu prometnu nesreću. Kasnije je utvrđeno kako mu je vozačka dozvola istekla prije godinu dana, ali nije to sve. Za vrijeme policijskog ispitivanja stanje mu se naglo pogoršalo pa je prevezen na Rebro. Sumnja se da je bio pod utjecajem nekog opojnog sredstva za vrijeme vožnje te je poslan na vađenje krvi. Još uvijek se nalazi u bolnici, a policija mu priprema kaznenu prijavu.