Prijava

Vaša prijava

Gorica – Inter 1:2 (0:1)


Gorica je u petoj pripremnoj utakmici poražena od trenutno šestoplasirane momčadi I HNL zaprešičkog Intera. I jednom i drugom treneru nikako nije odgovaralo da ta utakmica ostane zabilježana tek kao trenažna, već su sa ponajboljim postavama i novim pojačanjima krenuli u ovaj susret kao da se radi o utakmici za bodove. Tako je izgledalo i na terenu, čvrsto, žustro, otvoreno i sa obostranim prigodama. Inter je u prvom dijelu bio nešto bolji i zasluženo se na odmor otišlo sa minimalnim vodstvom momčadi iz Zaprešića. U nastavku Gorica poravnava pogotkom Hajduka, a u posljednjih pet minuta Inter ipak dolazi do pobjede drugim pogotkom Nestorovskog.

Oba trenera su na kraju bila vrlo zadovoljna prikazanim, a trener Milinović je u kratkom komentaru naglasio kako se radilo o ponajboljoj izvedbi Gorice u pripremnom razdoblju. Danas je umjesto Jančetića na desnom boku odigrao mladi Muhar, vrlo dobro, a u njemu Gorica i vidi alternativu za tu poziciju. Mali problemi za Milinovića stvorili su se nenadanim pozivom Hodžiću u redove Slaven Belupa. Kako se ovdje radi o vrlo važnom igraču Gorice u slijedećih pet dana će se i konkretizirati njegov ostanak ili prelazak u klub iz Koprivnice. Gorica je svom igraču ponudila alternativu, odnosno produženje Ugovora do ljeta 2017., a ukoliko se dogodi prijelaz Hodžića već ove zime, tada će obje strane morati dogovoriti visinu odštete prema Gorici.

GORICA – INTER 1:2 (0:1)
VELIKA GORICA, gradski stadion, teren sa umjetnom travom. Gledatelja 100.
Sudac: M. Čužić. Pomoćnici: Vitez i Mužar (svi iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 0:1 – Nestorovski (37), 1:1 – Hajduk (61), 1:2 – Nestorovski (85).

GORICA: Šušković, Muhar, Perić, Mikulić, Milanović, Žutić, Marina, Hodžić, Španja, Tatar, Škvorc (još su igrali: Žugaj, Lihić, Hajduk, Matošević, Zenuni, Vinković, Sedlaček, Postonjski, Krizmanić).
TRENER: Damir Milinović
INTER: Čović, Mikulić, Čeliković, Ćosić, Komorski, Mlinar, Mazalović, Puljić, Bočkaj, Kasini, Nestorovski (još su igrali: Blažević, Ottochian, Frelih, Glavina, Šoljić, Zulim, Radić).
TRENER: Samir Toplak

galerija fotografija:

The post Gorica – Inter 1:2 (0:1) appeared first on cityportal.hr.


3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost