Prijava

Vaša prijava

TRAŽITE PARTNERA? Speed Date na Valentinovo: Cure će sjediti, a dečki se rotirati


Neki od prvih simptoma zaljubljenosti su leptirići u trbuhu i crvenilo u licu. Ako ih napokon želite dobiti, svakako prihvatite inicijativu Goričke alternativne scene i u nedjelju pronađete toliko željenog partnera, da ne kažemo srodnu dušu.

 „Mi smo se sjetili jedne zanimljive ideje da bi na Valentinovo mogli organizirati Speed Date, događaj koji će okupiti sve samce iz Gorice i šire. Naravno, svi su dobrodošli da se prijave. Koncept je taj da se osobe prijave na naš mail gor.alt.scena@gmail.com“, rekla nam je potpredsjednica Udruge GAS Vedrana Klarić i pojasnila kako će Speed Date izgledati.

Vedrana Klarić
Vedrana Klarić, potpredsjednica Udruge GAS

Ne zaboravite redni broj partnera

„Bit će postavljeni stolovi, a uza svaki će biti dvije stolice. Koncept je takav da će cure sjediti, a dečki će se rotirati. Imat će tri minute da porazgovaraju sa osobom i moći će zapisati redni broj osobe s kojom su pričali. Pravila su takva da je zabranjeno davati svoje i tražiti tuđe kontakte. Ako vam se netko svidi, zapamtite redni broj te osobe ili više njih i pošaljite na mail. Bude li podudarnosti, mi ćemo razmijeniti međusobne kontakte“, ističe Vedrana.

Dečki su odlučniji

Na Speed Date u nedjelju trebate doći u Irish pub do 19 sati, kada i počinje zaljubljivanje. Prijave traju do subote, a trenutačno je više prijavljenih dečki. Iz goričke alternativne scene stoga pozivaju i djevojke da budu hrabre i prijave se. U ostalom, važno je sudjelovati i dobro se zabaviti.

„Cilj je da dođe što više ljudi, da se zabavljaju i zezaju. Ne treba se niti doći s namjerom da nekoga upoznaš ili pronađeš srodnu dušu, već možda upoznaš nekog novog prijatelja“, dodala je Vedrana Klarić.