Prijava

Vaša prijava

Gorica nadigrala Sesvete


Nogometaši Gorice su u današnjoj prijateljskoj utakmici pobijedili trenutno trećeplasiranu momčad II HNL Sesvete, rezultatom 3:0 (1:0). Pogotke za Goricu postigli su Španja, Milanović i Lihić. Luka Perić i Hrvoje Jančetić nisu nastupili zbog ozljede odnosno obveza, a izostao je i Hodžić za koga još uvijek postoji opcija prijelaza u Slaven Belupo. I bez trojice važnih igrača Gorica je ponovno pružila odličnu partiju i sa tri pogotka razlike nadigrala momčad Sesveta. Trener Damir Milinović je vrlo zadovoljan, što nam je u kratkoj izjavi i potvrdio: “Odigrali smo vrlo dobro, na momente čak i odlično i vidi se da momčad usvaja moje zahtjeve. Nisam zadovoljan nekim igračima i detaljima u igri no o tome ću u svlačionici na sutra u četiri oka sa pojedinim igračima. Sve ide po planu u subotu igramo sa Dinamom i nadam se nastavku pozitivnog niza.”

GORICA – SESVETE 3:0

VELIKA GORICA. Gradski stadion. Igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 50. Sudac: J. Mihalj. Pomoćnici: Brlek i M. Čužić.

STRIJELCI: 1:0 – Španja (45), 2:0 – Lihić (62), 3:0 – Milanović (65).

GORICA: Šušković, Milanović, Mikulić, Žutić, Matošević, Lihić, Vinković, Marina, Španja, Tatar, Škvorc (još su igrali: Žugaj, Hajduk, Zenuni, Krizmanić, Težak, Sedlaček, Muhar, Postonjski, Čolić, Roginić). TRENER: Damir Milinović.

SESVETE: Šarlija, Mamić, Antunović, Boban, Rožman, Maloča, Dučkić, Jurjević, Ivančić, Novokmet, Mihaljević (još su igrali: Sušak, Salatović, Miletić, Valentić, Bilić, Bakran, Knežević, Martinac, Berišić, Glasnović, Filipović). TRENER: Valentin Barišić.

Galerija fotografija: