Prijava

Vaša prijava

Jugo ponovno vodi goričke odbojkaše


Uoči „biti ili ne biti“ dijela sezone, OK Gorica se odlučila na jednu promjenu. Na klupu je ponovno sjeo Nikola Jugo, koji je prošle godine napravio značajan rezultat od 9 uzastopnih pobjeda i time se svrstao u izbor za najboljeg trenera Velike Gorice prošle godine.

 „Suradnja s Juricom bila je apsolutno na razini što bi sigurno potvrdio i svaki igrač našeg kluba. S obzirom na uvjete u kojima nas je preuzeo kao trener na početku sezone, probleme s kojima se nosio zajedno s nama te stanje u kojem smo sada i do kuda nas je doveo, mislim da svi ovaj rezultat smatramo jednim velikim uspjehom te mu se ovim putem iskreno zahvaljujem. No, isto tako, uvjereni smo da smo u uzlaznoj putanji i da će nam novi trener donijeti još jednu novu dimenziju u igri.“ – komentirao je promjenu trenera predsjednik Ivan Šulc.

Svoj povratak u klub u kojem je upisao prve dane kao trener seniorske momčadi komentirao je Jugo: “U Goricu sam se odlučio vratiti zbog izazova i želje za radom u seniorskoj odbojci. Vjerujem da ćemo svi zajedno uspjeti izboriti opstanak i doigravanje za prvaka.”

Inače, 1.A nacionalna odbojkaška liga podijelila se u dvije „nove“ skupine, prvu i drugu, a gorički dečki nalaze se u drugoj skupini zajedno sa odbojkašima Murse iz Osijeka, zatim Šibenika 91 te Rovinja. Goričani već u subotu kreću u borbu za doigravanje. U goste im dolazi prvoplasirana ekipa II. skupine, MOK Mursa Osijek. Utakmica je u subotu u 17:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, a povodom Valentinova iz kluba su za sve navijačice pripremili i malo iznenađenje.