Prijava

Vaša prijava

Četiri utakmice tri velikogorička člana MŽNL Središte


Velikogorički nogometni četvrtoligaši odrađuju naporan nogometni vikend. Trener Gradića Konjević svojoj je momčadi u subotu dogovorio i isplanirao čak  dvije utakmice. Prvo su nogometaši Gradića izašli na teren u subotu u 11:00 na gradskom terenu sa umjetnom travom gdje su poraženi 3:1 od juniora Gorice koji su za ovu utakmicu bili gotovo kompletni (nedostajali su Matošević i Krizmanić). Zgodicima Muhara, Roginića i Sedlačeka Gorica je pobijedila 3:1, a za Gradiće je zabio Pejak. Drugu utakmicu Gradićani su igrali na istom terenu u 17:00 sati sa trećeligašem iz Mladine, momčadi Vinogradara. Utakmica je završila 1:1. Za Vinogradar je strijelac bio Gavarić, dok je za Gradiće zabio Rajić.

Udarnik je također na gradskom terenu sa umjetnom travom igrao utakmicu sa članom JŽNL Naftašem iz Ivanića i pobijedio sa visokih 5:0. Golove za Udarnik postigli su Lučić i Katanić po dva, te Šestok jedan pogodak.

Nogometaši Poleta su na domaćem terenu sa dva pogotka Ivana Zagorca u prvom dijelu pobijedili Bunu sa 2:1. Buna je smanjila iz kaznenog udarca u nastavku, a pogodak je postigao Ruklić. Sutra će u Velikoj Gorici na terenu sa umjetnom travom snage odmjeriti Dinamo Hidrel i Polet. Utakmica se igra u 18:00 sati.