Prijava

Vaša prijava

24. Turopoljska trka u nedjelju 13. ožujka


Prema službenoj najavi koju smo dobili, a potvrda koje nam je stigla i putem stranica grada 24. Turopoljska trka će se održati u nedjelju 13. ožujka ove godine, ali i sa malim izmjenama u odnosu na dosadašnju tradiciju. Trka se sa gradskog stadiona seli u središte grada, točnije u Park dr. Franje Tuđmana gdje će biti start utrke. Iako se posljednjih mjeseci na veliko špekuliralo sa izjavama kako Maraton klub neće nastaviti sa organizacijom ovog tradicionalnog sportskog događaja, te špekulacije su se na kraju pokazale netočnima.

Obzirom da je grad Velika Gorica preuzeo pokroviteljstvo nad sportskom manifestacijom koja spada u red jedne od najznačajnijih gradskih sportskih manifestacija obzirom na broj sudionika, vjerujemo da su trakavice oko medijskih prepucavanja i međusobnih optužbi ovim činom jednom zauvijek zakopane dovoljno duboko da se više nikad ne iskopaju.

Tko je na kraju “pedro” očito nikad nećemo doznati, jer kao i u mnogim dosadašnjim “bitkama” i ova je potvrdila kako je novcem u konačnici moguće zaliječiti sve rane, pa i one za koje su i najveći specijalisti tek koji mjesec ranije ustvrdili da su neizlječive. Kako se na kraju ipak svi kunemo u jedinstveni obrazac sa kojim se služimo već desetljećima, da je ovakva odluka jedina ispravna vjerujemo da će jedinim ispravnim načinom na kraju ipak najviše profitirati rekreativci i sportaši (čitaj građani Velike Gorice), a hoće li itko od gradskih čelnika i istrčati neku od dionica kako smo to i ranije mogli vidjeti, ostaje nam da ipak pričekamo tu nedjelju 13. ožujka.

Do tada, želite li i Vi biti sudionik ovog prestižnog sportskog događanja kliknite na link za ispunjavanje prijave.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva