Prijava

Vaša prijava

Gorica starta sa utakmicama


Nogometaši Gorice polako se približavaju drugoj fazi priprema u kojoj će se mnogo više raditi sa loptom, a u planu je i nekoliko utakmica. Neke stvari se mijenjaju u hodu, pa je tako Celje otkazalo gostovanje Gorice 06.kolovoza, no sportski direktor Čalo je odmah dogovorio domaću utakmicu sa Samoborom koja će se odigrati također na nekom od turopoljskih terena u srijedu 07. kolovoza. Uvjeti za rad u Buševcu su doista iznad očekivanja, a stručni stožer je vrlo zadovoljan terenima i odnosom domaćina prema Gorici. Nažalost po Goricu Polet kreće početkom tjedna pa će Gorica od srijede, a nakon utakmice u Gradićima u utorak sa Trnjem nastaviti pripreme na svojim terenima u sklopu ŠRC Velika Gorica.

Paralelno sa tehničkim poslovima Igor Čalo dovršava i razgovore sa igračima pa će tako u novoj sezoni dres Gorice nositi Mihalj (Daugava/Segesta), Mandarić (Imotski), Šare (GAK/Dugopolje), Babić (Rudeš), Mlinarić (Mura), Lovrić (Polet), no spisak nikako ne završava sa ovim imenima i očekuje se još nekoliko potpisa do srijede. Čalo i kompletan stručni stožer intenzivno rade na ojačavanju momčadi, a vrlo je izvjesno da će se na raspolaganje treneru Lončareviću u ponedjeljak staviti i jedan inozemni igrač koji bi se vrlo brzo trebao nametnuti kao pojačanje, a kako se radi o igraču mlađem od 21. godine bit će i u kvoti mlađih.

Vrijedni domaćini u Buševcu će za igrače i stručni stožer Gorice u subotu nakon utakmice sa Segestom pripremiti i oproštajni roštilj, a sada je više nego sigurno da će zahvaljujući ovakvom gostoprimstvu i gostoljubivosti domaćina Gorica pomoći Poletu sa sportskim rekvizitima ne bi li se i na taj način zahvalili i odužili domaćinu na odlično organizirana dva tjedna za pripreme.

Izvor: HNK Gorica