Prijava

Vaša prijava

Klas do trećeg kola Kupa u Kučama


U drugom kolu Kupa NSVG u Kučama Turopoljac je ugostio momčad Klasa iz Mičevca. Jače rangirani Klas dominirao je u prvom a Turopoljac u nastavku utakmice. Do 25. minute Mičevčani su dva puta pogađali gredu (Fišer i Butković) i jednom vratnicu (Bubalo). Gosti su zasluženo poveli u 31. minuti. Sve je zakuhao mladi Filip Bedeković a u strijelce se upisao Josip Tadić. Za 0:2 Bubalo je izveo slobodnjak s desne strane, Budimir slabo reagirao, a spretni Bedeković pospremio iz blizine loptu u mrežu. Na poluvremenu trener gostiju Franjković napravio je dvije izmjene, a njegova momčad potpuno je zakazala do kraja utakmice. Turopoljac je pritiskao i zabio u 73. minuti. Tomislav Novosel najprije je pogodio stativu a u nastavku akcije Filip Matek smanjio je rezultat na 1:2. Do kraja Kučani su pokušavali izjednačiti, a gosti tražili treći gol iz kontre, a na kraju nisu uspjeli jedni ni drugi pa je 3. kolo kupa ipak zasluženo izborio Klas.

 

foto: mp
foto: mp

 

TUROPOLJAC –  KLAS 1:2 (0:2)

KUČE Igralište Turopoljca. Gledatelja 50. Sudac: Jerbić (Velika Mlaka), pomoćnici: I. Mihalj (Zagreb) i Kovač (Velika Mlaka)

 

STRIJELCI: 0:1-Tadić (31), 0:2-Bedeković (42), 1:2-Matek (73).

 

TUROPOLJAC: Budimir, A. Dolibašić, T. Novosel, Hajduk, Klasnić (od 57. Rajić), Starčević, Jakovljević, Matek, Gjurašin, Tarle, Guduraš.
TRENER: Vlado Horvat

 

KLAS: Filipović, Marinčević, Kundih, Vuković, Mikulić, Tadić (od 46. Duranović), Bubalo, Bedeković, Fišer (od 46. Okić), Bojčić, Butković.
TRENER: Zvonimir Franjković

 

IGRAČ UTAKMICE: Filip Bedeković