Prijava

Vaša prijava

Sisak pod snijegom iz Segeste poručuju da se igra


Nogometaši Gorice bi sutra trebali igrati 21. kolo II HNL u Sisku protiv Segeste. Provjerili smo večeras stanje terena i uvjerili se da sutra ukoliko itko i stvori uvjete za igranje utakmice da će oni biti gotovo nemogući.

 

Teren Segeste u Sisku je u cijelosti pokriven snježnim pokrivačem a okolo terena su bazeni vode. Vodostaj obližnje Kupe je u porastu, a od povjerenika, odnosno domaćina se očekuje da i prije dolaska na ovakav teren donesu odluku koja je jedina moguća, a to je da se odigravanje utakmice pomakne za dva do tri dana unutar tjedna kada će i uvjeti biti sigurno mnogo bolji. Provjerili smo u velikogoričkom drugoligašu kakva je situacija, ali iz kluba su nas kratko informirali kako su u kontaktu sa vodstvom domaćina te da su ih oni uvjerili kako će se utakmica sigurno igrati.

 

Segesta gradski stadion

 

Po svemu što smo večeras vidjeli ovdje se može igrati hokej ili možda vaterpolo, nogomet nikako. Prema informacijama koje smo i neslužbeno večeras dobili i u MŽNL se redom odgađaju utakmice, pa tako ni Polet ni Gradići neće igrati utakmice ovog vikenda već su iste odgođene, a termin ćemo doznati kasnije.