Prijava

Vaša prijava

Nogomet se vratio u Lekneno


foto: mp
foto: mp

Prošlo je već pet godina kako se u Leknenom, mjestu sjeverno od Velike Gorice uz Savu, nije igrao nogomet jer je lokalna Budučnost ugašena. To se promjenilo i u nedjelju 6. ožujka 2016. odigrane su čak dvije prijateljske utakmice. Sve oko spomenutog otkriva predsjednik susjednog Vatrogasca iz Kobilića Anto Marić. ” Mi iz kluba te predsjednik Mjesnog odbora Lekneno Zlatko Turković i poduzetni član Mladen Bondi sjeli smo za stol i dogovorili da zajednički vratimo nogomet u mjesto. Uložilo smo mnogo rada i truda pa zimus uredili igralište koje je sada u vrlo dobrom stanju. Dok se prvenstvo naših niželigaša odgodilo zbog kišom i snijegom natopoljenih terena, u Leknenom su odigrane dvije prijateljske utakmice uzastupce a da na travnjaku, koji ima vrlo dobru prirodnu drenažu, to nije ni primjetno. U potpunu funkciju vratili smo i glanc novi sportski dom koji u dvije etaže ima oko 300 metara kvadratnih.

foto: mp
foto: mp

Mora se naglasiti da zgrada ima novu modernu fasadu, pvc stolariju, iznutra je poploćena i uređena uz sanitarni čvor te prostor koji koristi Mjesni odbor. Vatrogasc će sve spomenuto koristiti za trening i prijateljske utaakmice kako bi sačuvali naš glavni teren u Kobiliću koji planiramo kvalitetom podići na višu razinu. U Leknenom mogu prvenstvene utakmice igrati naši veterani te pojedine selekcije mladeži. Potrebno je naglasiti da smo u klub već uključili djecu iz Leknenog i bližih naselja a mještani se u sve većem broju vračaju na nogometni kompleks”-kazao je predsjednik Vatrogasca iz Kobilića Anto Marić. Simpatičan je bio nedjeljni dolazak u Lekneno i navijačke skupine Vatrogasca takozvane Browing koja je bakljadom popratila pobjedu svog Vatrogasca nad juniorima Udarnika 3:1

 

foto: mp
foto: mp

VATROGASAC (K) –  UDARNIK (juniori) 3:1 (1:0)

 

LEKNENO Pomoćno igralište Vatrogasca iz Kobilića. Gledatelja 40. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče).

 

STRIJELCI: 1:0-Grabović (27), 1:1-Šošić (56), 2:1-Čavar (76), 3:1-Kadoić (79).

 

VATROGASAC KOBILIĆ: Jug, Grabović, Vodelšek, Čavar, Čumpek, T. Mirenić, Kontić, Grilec, Žgela, Kadoić, Sejfović (Šimek).
TRENER: Juro Gavran

 

UDARNIK (juniori): Kompes, Trupčević, Andrijanić, Gršić, Koritnik, Zdunić, Lučić, Dedić, Krasnić, Šošić, Mišković (još su igrali: Stipić, Andrišević, Pejak, Madunić)
TRENER: Neven Andrišević

 

foto: mp
foto: mp

 

TUROPOLJE – BUNA 0:2 (0:1)

 

LEKNENO Pomoćno igralište Vatrogasca iz Kobilića. Gledatelja 30. Suci: Zlatko Petrac i Darko Brajković (oba iz Velike Bune, sudili odlično zajedno svaki na jednom dijelu igrališta).

 

STRIJELCI: 0:1-Marjanović (6), 0:2-Kuzmić (48).

 

TUROPOLJE: Meler, F. Maričić, Ernest Gorinjac, Jambrečina, Bušić, Jerković, Gmižić, Jambrečić, Kranjčec, Ivanović, Šejić (još su igrali: Anđelić, M. Maričić, Gavrilović, Herceg, Vlahovac, Kovačević, Ervin Gorinjac, Zorić).
TRENER: Ivica Burić

 

BUNA: F. Rak, Kovačić, Kostadin, Horvačić, Grđan, Ruklić, Huđber, Sremić, Svekrić, Kuzmić, Marjanović (još su igrali: Muža, I. Rak, Pejak, Povoljnjak).
TRENER: Miro Lukinić


Lutkarska predstava Jadranke Čunčić Bandov za prvašiće

Državno Natjecanje iz geografije