Prijava

Vaša prijava

Jelačić gostuje u Maloj Buni


Proljetni nastavak prvenstva 1. županijske lige istok, u kojoj igra čak 9 naših velikogoričkih klubova, starta narednog vikenda 17. kolom jer su zbog vodom natopljenih terena prošlog vikenda odgođene sve utakmice 16. kola. Vodeća Lomnica (36 bodova) ugošćuje Brcko (Brckovljani) koji zaostaju velikih 11 bodova i veliki je favorit kao i drugoplasirani Turopoljac (32) koji će kod kuće igrati protiv pretposljednjeg Kloštra (12). Treća Rugvica (31) također igra na svom terenu protiv fenjeraša Dubrave Vrbovečke (11). Teško će biti četvrtom u redoslijedu Jelačiću iz Vukovine (29) u susjednoj Maloj Buni protiv goropadnih, žustrih i žilavih “brežana” u momčadi Bune (19). Već u subotu Turopolje (20 bodova) putuje u Križ na noge Slogi (18), Dinamo Hidrel (19) u nedjelju ide u Banovo na megdan kontra Bana Jelačića (20) a Vatrogascu iz Kobilića (19) nije daleko Gornja Lomnica gdje se sastaje s domaćom Meštricom (13). Mladost iz Obrezine (12) ide na dvoboj Lonji (24) a igra se u Vrbovcu na umjetnoj travi.

foto: mp
foto: mp

RASPORED SVIH UTAKMICA 1. ŽNL ISTOK

 

Subota 12. ožujka:

KRIŽ Sloga-Turopolje

 

Nedjelja 13. ožujka:

GORNJA LOMNICA Meštrica-Vatrogasac (K)
VRBOVEC Lonja-Mladost (O)
RUGVICA Rugvica-Dubrava (V)
BANOVO Ban Jelačić-Dinamo Hidrel
MALA BUNA Buna-Ban Jelačić (V)
DONJA LOMNICA Lomnica-Brcko
KUČE Turopoljac-Kloštar

 

Sve utakmice strataju od 15 sati.

 

LISTA STRIJELACA:

14 pogodaka-Dubravko Kriste (Rugvica)
11 pogodaka-Mario Đido (Meštrica)
10 pogodaka-Vedran Novosel (Turopoljac)
9 pogodaka-Kuzmić (Buna)
8 pogodaka-Pudić (Dinamo Hidrel), Lončarić (Kloštar)
7 pogodaka-Miro Paviša (Dinamo Hidrel), Petar Milatović (Turopoljac), Venger (Brcko), Igor Mostarlić (Lomnica), Marko Matković (Jelačić Vukovina), Periša (Mladost) itd.

 

Napomena: Mario Đido otišao je zimus iz Meštrice u Lomnicu, Vedran Novosel iz TUropoljca u Dinamo Hidrel a Igor Mostarlić napustio je Lomnicu i igrat će u jačem rangu.