Prijava

Vaša prijava

Lukavčani rasterećeni, Klas i Mraclin očekuje teška borba za opstanak


jžnl_ mraclin lukavec
foto: Vitomir Štuban

Kako su prošlog vikenda odgođene sve utakmice Županijskih ligaša zbog vremenskih neprilika možemo reći da istinski nastupi za sve momčadi kreću ovog vikenda. Jedinstvena županijska liga najelitnije je nogometno natjecanje Zagrebačke županije u kojem nastupaju tri velikogorička predstavnika Lukavec, mičevečki Klas i Mraclin.
U najpovoljnijem položaju je momčad Lukavca čiji igrači proljeće dočekuju na vrlo dobro pozicioniranom 4. mjestu osvojivši 27 bodova. Gotovo sigurno je da sastav kojim dirigira trener Ivica Senzen ima više nego dovoljno bodova za mirno proljeće. Kako je njihov prvi testni nastup odgođen u Pisarovini ovoga vikenda mirno dočekuju Rakovec na svome travnjaku.

 

foto: Vitomir Štuban
foto: Vitomir Štuban

Klas iz Mičevca odigrao je puno loših epizoda prošle jeseni, zabilježili su desetak poraza, a uz tri pobjede i dva remija ostvarili su loš bodovni učinak od samo 11 bodova što ih je poretku svrstalo kao predposljednje plasiranu momčad. Trebali su za premijeru dočekati doma također momčad iz donjeg dijela tablice kerestinečki TOP očekujući bodove, no viša sila je bila jača od želje. Očito je da na gostovanju ove nadolazeće nedjelje kod vodeće Save u Samoborskom Strmcu bodove realno ne mogu očekivati ni u snu jer jesenski prvak Sava ide pokušati osvojiti svojevrsni rekord, osvojiti prvenstvo sa maksimalnim bodovima.
Vrlo nezavidna situacija za Mraclin, jesen su završili na posljednjem mjestu sa premršavih 10 bodova. Za premijerni nastup trebali su dočekati Vatrogasac iz Zdenaca koji također gravitira u donjem dijelu tablice. Otkazanu domaću premijeru igrači trenera Bože Šešine morat će odraditi u tradicionalno neugodnom Hrastju gdje će se pokušati vratiti neporaženi.

 

Lukavčane zasigurno očekuje proljeće bez stresova, realno gledajući Klas i Mraclin ne zaostaju previše za izravnim konkurentima, ipak bodovna razlika nije prevelika što im daje nadu da je opstanak moguća opcija.

 

Raspored JŽNL , 17. kolo

 

subota, 12. ožujka u 15 sati
Kerestinec: TOP – Sava (SH)
Šenkovec: Sutla – Naftaš Ivanić
Hrastje: Croatia – Mraclin
nedjelja, 13. ožujka
Bistra: Bistra – Sloga SuZa
S. Strmec: Sava – Klas
Bedenica: Strmec – Jamnica
Zdenci: Vatrogasac – Laduč
Lukavec: Lukavec – Rakovec


Počinju uskrsne ispovijedi

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja