Prijava

Vaša prijava

Udarnik otvara sezonu doma nedjeljnom jutarnjom matinejom


predstavnik udarnika Silvijo Kranjc
Super iskusni Silvio Kranjac dobro je poznat u nogometnom miljeu Velike Gorice i Turopolja. Stariji ovisnici najvažnije sporedne stvari na svijetu (jasno da je to nogomet) jako dobro pamte britkog i beskompromisnog beka negdašnjeg Radnika iz Velike Gorice u ponajboljoj generaciji kluba. Silvio je danas službeni predstavnik četvrtoligaša Udarnika i prvi suradnik trenera Dinka Livade. Ima Silvo urođene manire Bečke škole staropurgerskog stila poštujući čak i one mlađe (ako zaslužuju) ali i oštar prema onima koji spomenuto ne štuju. Nazvao je ispred kluba želeći uz molbu najaviti slijedeći dvoboj Udarnika.

 

“Udarnik otvara proljetnu polusezonu doma u nedjelju 13. ožujka, utakmicom 17. kola prvenstva Međužupanijske lige središte (četvrti rang) protiv Mladosti iz Petrinje. Susret započinje u 10 sati i time nastavljamo s jesenskom praksom što se termina tiče. Tada ni jedan klub u Turopolju ne igra pa omogućujemo svim ljubiteljima nogometa da vide na djelu Udarnikovu mladost. Petrinjce dočekujemo spremni ali bez Mije Šarića koji ima tri žuta kartona” -otkrio je Silvio Kranjac.

 

Stariji dobro pamte lijepa vremena kada je i Radnik u Kolarevoj igrao nedjeljom od 10. Bila je tada stvar prestiža doći i biti viđen ali i vidjeti na djelu najbolje nogometaše u Turopolju. Bilo bi prekrasno oživjeti i reprizirati ondašnja vremena dolaskom na ŠRC Kurilovec te bodriti vrlo mladu momčad trenera Dinka Livade.